Home Tips Sådan får du de perfekte øjenbryn og vipper

Sådan får du de perfekte øjenbryn og vipper

by skribent

Dette indhold er sponsoreret.

Noget af det første man ser, når man møder et andet menneske, er deres øjne. Derfor bemærker man også straks det, der omgiver øjnene – nemlig øjenbryn og øjenvipper. Mange bruger makeup som mascara og eyeliner og plukker derudover også deres bryn for at fremhæve sine øjne. Dette kan dog være et langtrukket ritual at gå igennem hver dag, og derfor kan man med fordel overveje at få ordnet sine bryn og vipper ved en professionel.

Generelt får man ordnet både bryn og vipper, når man tager til en professionel, men man kan selvfølgelig altid vælge at få gjort bare en enkelt af tingene. Det giver dog et godt helhedsindtryk, hvis begge dele ordnes samtidig.

Hvad sker der, når man tager til en professionel for at få rettet bryn og vipper?

Først skal man beslutte, om man vil have ordnet både bryn og vipper, og herefter er det bare at gå i gang med at overveje, hvilken farve og form dine bryn og vipper skal have. De klassiske farver, som brynet farves i, er sort, grå, lysebrun og normal brun. De samme farver kan ens vipper også farves i, men her er der endnu en valgmulig, nemlig blå-sort. Den blå-sorte farve giver især et friskt og utraditionelt pust til ens udseende.

Herefter beslutter man sammen med eksperten den form, som ens bryn og vipper skal have, og så går man i gang med at bukke vipperne og forme brynene. Brynene formes selvfølgelig med enten voks eller pincet.

Til sidst ender man med flot markerede øjne, der virkelig indrammes af perfekt bukkede øjenvipper og skulpturerede bryn. Begge dele holder længe, og man slipper derfor for makeuprutinen om morgenen i et godt stykke tid.

Det skal du være opmærksom på før og efter bryn- og vippebehandlinger

Der er ikke noget farligt i at få ordnet bryn og bukket øjenvipper, men for at sikre det bedste resultat, er der dog stadig et par tips, man kan tage med sig. For det første bør man altid give besked, hvis man bruger selvbruner, fordi selvbruneren kan sørge for, at farverne ikke sidder ordentligt fast. Her bliver det ofte anbefalet, at man lige venter med selvbruneren i to dage før ens behandling.

Derudover anbefales det også, at man undgår at bukke sine vipper hjemmefra, fordi man ellers kan have svært ved at vurdere, hvor meget vipperne skal bukkes.

Når du har fået ordnet dine bryn og bukket dine vipper, anbefales det også, at man holder sig fra sved, klor- og havvand og sauna det første døgn efter ens behandling. Dette er, fordi farven og vippernes nye form behøver tid til at sætte sig.

You may also like

Leave a Comment