Home Bolig Designgulve kan godt være en del af børnefamilien

Designgulve kan godt være en del af børnefamilien

by skribent

Dette indhold er sponsoreret.

Når man får børn, er der nogle ting i indretningen, der pludselig ikke kan lade sig gøre mere. Den smukke og sarte sofa, du var så glad for, bliver skiftet ud med en, der kan tåle fedtede fingre og madrester.

I stedet for at tænke på, hvad der er flot, og hvad der passer med resten af møblerne, skal du nu i højere grad tænke på det praktiske. Også når det gælder dine gulve. Mange aktiviteter foregår på gulvet, når man har børn. De løber, leger, tumler og opholder sig meget på gulvet. Derfor går det ikke at have et trægulv, da der nemt kommer splinter i fingrene, og hverken gulvet eller barnet har godt af at kravle rundt på et trægulv med legesager og madrester.

Det behøver ikke være et hej til vinyl

Men det behøver ikke være et farvel til designgulve og hej til vinylgulve. Der findes mange bud på designgulve, som både er praktiske, når man har børn, og som er flotte at se på.

Om I står over for en hel renovering af huset eller blot ønsker en opgradering på gulvfronten, kan I eksempelvis overveje et designgulv i polyurethan, der passer perfekt ind i en børnefamilie. Gulvene er fremstillet med både æstetik og funktionalitet for øje. De minder om beton i looket, men overfladen er blød og stødabsorberende at gå på. Og der findes ikke to ens gulve, så du er sikker på, du får et unikt designgulv. Og så er de lyddæmpende. Win-win-situation.

Rengøringen skal være nem

Gulvet er et godt sted at starte, når det handler om at gøre noget børnevenligt. Når man får børn, er rengøringen et sted, hvor man gerne vil spare tid, men som man uundgåeligt kommer til at bruge en masse tid på. Derfor giver det god mening for de fleste at finde et gulv, der er nemt at gøre rent. Trægulve har en masse revner og samlinger, hvor der kan samle sig en masse skidt. Det er derfor vigtigt, at gulvet kan holde til en masse, og at du hurtigt kan tage en klud og tørre op efter aftensmaden.

Men selvom rengøringen pludselig betyder alverden, behøver du ikke gå på kompromis med design. Du kan sagtens få gulve, der opfylder begge krav. Så længe du har tænkt det praktiske ind i indretningen, når du skal på jagt efter et nyt gulv, kan du få et flot gulv, hvor der er plads til børnene, samtidig med at det er nemt at holde.

You may also like

Leave a Comment