Home Bolig Skab liv på væggene med flotte plakater

Skab liv på væggene med flotte plakater

by skribent

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

I de sidste par år er det virkelig blevet en trend at have mange plakater og billeder hængende på væggene hjemme i lejligheden eller huset. Især hvis de hænger sammen med hinanden på en endevæg eller over sofaen. Ønsker du også at efterleve denne trend i dit eget hjem, har du brug for nogle gode og solide plakatrammer, der indrammer dine plakater. 

Med flotte plakatrammer, der matcher med hinanden, kan du skabe et flot helhedsindtryk på din billedvæg – også selvom billederne måske er i forskellige farver, temaer og størrelser.

Mange forskellige rammer med gode funktioner 

Når du leder efter rammer til din billedvæg, kan det være en rigtig god ide at kigge efter plakatrammer, der har nogle smarte funktioner. Det er nemlig blevet meget lettere at installere billeder i dit hjem end tidligere. 

Du kan for eksempel købe klikrammer til din billedvæg. Når du bruger en klikramme, kan du nemlig hurtigt skifte billedet eller plakaten ud, hvis du bliver træt af det. Med klikrammer har du derfor mulighed for altid at ændre på det personlige udtryk på billedvæggen eller ændre billederne efter sæson. 

Du kan også vælge de rammer, der hedder snaprammer. Snaprammer kommer med lås, hvilket betyder, at det er svært for andre end dig at fjerne billedet eller plakaten fra den ramme. Denne valgmulighed kan være smart, hvis du for eksempelvis bor med små børn, der har lange fingre og piller i alt. 

Hvilket materiale skal din plakatramme være i?

Når du vælger materialet til dine plakatrammer, er det vigtigt, at farverne og udseendet matcher med hinanden – i hvert fald hvis du gerne vil skabe et sammenhængende udtryk. 

Plakatrammer kommer i mange farver og i mange forskellige materialer. Der er alt fra aluminium, krom, plastik og træ, og farverne er afstemt herefter. Mange ville nok vælge at skabe en billedvæg, hvor de bruger trærammer til deres billeder og plakater. Dette er også en supergod ide, fordi træ er med til at skabe en varm og hyggeligt stemning. Her er det dog vigtigt at vælge træsorter, der enten ligner hinanden eller er samme træsort hele vejen igennem. På den måde får du ikke skabt et forvirrende eller larmende udtryk med dine plakater. 

Trærammer er dog oftest noget dyrere end for eksempel aluminium. Det heldige ved aluminium er, at det kommer i mange farver. Derfor kan du snildt vælge aluminium i den billigere udgave og vælge det i varme farver som brun, beige eller guld. Sort og hvid er også altid en klassisk mulighed og passer til det fleste hjem.

You may also like

Leave a Comment