Home Bolig Giv dit hjem et klassisk udtryk, du holder af

Giv dit hjem et klassisk udtryk, du holder af

by skribent

Sponsoreret indhold.

Hvad vil du møde, når du vender hjem fra en lang arbejdsdag? Hvilket hjem vil du præsentere for dine venner, din familie? Det er spørgsmål, enhver boligejer må stille sig selv før eller senere. For måden, vi indretter på, hjemsøger os gennem hele livet. Medmindre økonomien rækker til, at en stylist eller professionel indretter hjælper dig med at få styr på moden og indretningen, så må du selv klare ærterne. Men hvordan indretter man det hjem, som man vender hjem til med glæde i øjnene, og som man ikke er bange for at vise frem til kritiske venner og familiemedlemmer?

Porcelæn og antikke vaser

De store ting som rummenes form og de store, dyre møbler vil det kræve en meget kritisk ven at kritisere. Kritikken vil ofte falde på de små ting i hjemmet og ikke kun gæsternes, men også din egen kritik. Ofte er den værste kritik af din indretning den, der kører i dit hoved, når du ser den funktionelle og store vase på sofabordet, som er indkøbt grundet dens funktionalitet, men aldrig grundet udseendet. Den blev købt, da pengepungen måske ikke havde de bedste dage. Måske er det så tid til et skift. Antik porcelæn giver et klassisk og smukt udtryk til din bolig.   

Glem de rustikke møbler

Og netop det klassiske kommer i mange hjem på mode. Om det skyldes vores tilbøjeligheder til at dyrke de klassiske temaer som afbildet i streamingtjenester, den høje kvalitet eller bare modens underlige cirkulation, er meget svært at besvare. I hvert fald er de tætpolstrede møbler, flotte rammer og håndlavede møbler som borde og kommoder med deres mange detaljer blevet på mode igen. Den hårde rustikke og rå minimalisme, som er fremme i hele Nordens indretning, kan have mødt sin overtager. Dog står den hårde minimalisme stærkt og solidt i den nordiske indretning.

Mal boligen indvendigt

Farven i rummet kan også ofte være udsat for kritik, og den kritik kan hurtigt imødekommes. Det er ikke så svært at male et rum, som man får det til at lyde. Det kan gøres over en weekend, og så slipper du for kommentarer fra dig selv eller dine gæster. Få det gjort, fikset, og gør plads til en ny farve i rummet, som passer til dine nye klassiske møbler og den mere eftertænksomme stil. En friskmalet bolig giver helt nye indretterøjne og helt nyt og friskt liv til at indrette efter. Indretningen skal gerne have en rød tråd og noget symmetri, som farven i rummet kan give.

You may also like

Leave a Comment