Home Romantik 7 Frække overraskelser mænd elsker

7 Frække overraskelser mænd elsker

by skribent

Sponsoreret indhold.

Lyst til at overraske din kæreste, mand, partner? Her er 7 frække overraskelser de fleste mænd elsker, nogen af dem kender du måske allerede, og andre kan være nye. Prøv dem du synes om.

1. Frækt lingeri

Det lyder virkelig simpelt, men det ligger på top-listen over hvad mænd elsker, at se deres kæreste i frækt undertøj.

Det starter en bølge af lyst hos manden at se sin partner klædt i frækt undertøj kun for ham, så har du endnu ikke gjort det, så skynd dig at finde et flot sæt og prøv det.

2. Strip/Lapdance

Mænd er visuelle væsner, så hvis du virkelig virkelig vil forkæle ham og se forventningens glæde i hans øjne, så sæt ham på en stol eller på sengekanten og giv ham hans helt eget personlige stripshow eller en lapdance.

Han kommer til at føle sig som den heldigste fyr i verden.

3. Tag initiativ til sex

Langt de fleste mænd er vant til at tage initiativ til sex, og hvis jeres forhold har varet længe, kan det på mange måder bare være blevet en “vane” at det er sådan det er.

Hvis du virkelig vil overraske ham, så tag initiativ til sex af og til, og gerne når han allermindst venter det. Det vil få ham til at føle sig elsket og værdsat og som en rigtig mand, med verdens dejligste kæreste.

4. Spontan sex, uden for soveværelset

Hvis du vil være hans frækkeste oplevelse, så må og skal du prøve denne.

Tag initiativ til sex uden for soveværelset, og gerne et sted hvor han slet ikke havde forventet det.

Mænd elsker følelsen af at deres kvinde vil have dem her og nu. Giv ham en quickie i bilen, i omklædningsrummet, til en fest, hvor som helst der ikke er hjemme. Han vil elske dig for det

5. Rollespil

Hvis du kan få lokket en fræk fantasi ud af din kæreste eller partner, så er du godt på vej, når du kender den så overrask ham med et frækt kostume og en gang rollespil.

Tør han ikke åbne op om hans frækkeste fantasi, så kan du jo altid starte med at fortælle om din egen. Svært? Start evt. med : “Jeg havde den vildeste drøm i nat..”

6. Massage med happy ending

Ja ja, du vidste jo godt den ville stå på listen. Hvilken mand ville ikke elske, at du overrasker ham, efter en lang dag på job, først med en stille og rolig massage, for til sidst at give ham et frækt og lækkert blowjob.

En klassiker, der aldrig går af mode.

You may also like

Leave a Comment