Home Romantik Outfit til årsdagen – gode råd til det gode årsdags-outfit

Outfit til årsdagen – gode råd til det gode årsdags-outfit

by skribent

Dette indhold er sponsoreret 

Dig og kæresten har været sammen i over et år, og på dette tidspunkt ønsker man at gøre noget specielt for sin partner. Han har sikkert planlagt en rigtig god aften med god mad og gode oplevelser, og man vil gerne gøre lidt ekstra for at se godt ud. Det kan i sådan en situation være svært at finde et godt outfit, som på en og samme er classy, men også sexet. Det er en svær balancegang, og derfor kommer denne artikel med tre gode råd til hvordan man opbygger et outfit til årsdagen, som er helt perfekt. 

Start fra ‘bunden’ af 

En god start når det kommer til at opbygge et afsnit er at starte fra bunden. Hvilket undertøj skal man tage på? En årsdag er en speciel dag, og man må gerne gå den ekstra mil, også selvom at din partner ikke lige skal se undertøjet i løbet af dagen. Det er vigtigt, at man føler sig sexet for at være sexet. Derfor er det en god ide med sexet undertøj, da det kan give en følelsen af at være sexet og derved være en selvtillidsbooster. Der er mange steder man kan købe sexet undertøj, dette er blandt andet hos altertystys.dk, hvor der er et stort udvalg. 

Hvad skal jeg have på? 

Det er en svær balancegang mellem sexet og classy, og det er en balancegang man selv skal føle sig frem til. Dog er der nogle valg i forhold til outfittet, som kan gøre, at man aldrig overskrider grænsen. Ofte handler classy om at være stilet og sofistikeret. Dette kan gøres med en nederdel med en lille udskæring i benene. På den måde viser man den rette mængde hud og pirrer ens partner samtidig. Derudover kan man vælge at gå med en kjole, som har en udskæring i ryggen. Mange kvinder undervurderer udskæringen i ryggen, og dets positive effekt på ens krop og outfit. 

Sko og accessories 

Dette er et meget personligt spørgsmål, da stiletter og sneakers kan fungere. Et par flade hvide sneakers har aldrig skadet et outfit og er komfortable hele dagen. Et par hæle kan give et pift på sexet-skalaen, men er ikke ret komfortable.

Det samme gælder accessories. Man ved bedst selv, hvor grænsen går med ens outfits. Store hoops kan virke overvældende til nogle outfits, hvor det kan være perfekt til andre. Her er det vigtigt at man lytter til det næste råd. 

Outfit-skalaen

Mange vælger at basere outfits på en skala, hvor man har x antal point på skalaen, og hver enkelt del af outfittet udgør nogle point. Man har så op til 10 point. Stiletter vil foreksempel optage flere point end hvide sneakers på outfit-skalaen, hvor store hoops vil optage flere point end andre øreringe. 

Her gælder det om at prøve sig frem, og være ærlig med det udtryk som man ønsker at gå efter. Denne metode kan på mange måder være behjælpelig med at svare på spørgsmålet: “Er dette look for meget?”.

You may also like

Leave a Comment