Home Romantik 8 bløde pakker din mand vil elske dig for

8 bløde pakker din mand vil elske dig for

by skribent
Gave

Bløde pakker står sjældent øverst på ønskelisten hos mænd, som i højere grad foretrækker de hårdere udgaver. Sådan behøver det dog bestemt ikke at være – der er nemlig rigtig mange gode gaveidéer, som ikke skuffer på samme måde som en kedelig uldsweater eller et par sorte underbukser. Vi præsenterer dig i denne artikel for otte bløde gaver, som din mand eller kæreste vil elske dig for.

Gave 1: Bambussokker

Indrømmet, sokker lyder ikke som den mest sexede gave, men bare rolig – denne anbefaling går ikke på helt almindelige, kedelige sokker. Nej, din mand vil med sikkerhed takke dig for bambussokker, der er bløde, varme og elastiske. Og nå ja, så bortleder de også lugten af sved fra fødderne, så døjer manden i dit liv med ildelugtende fødder, gør du også dig selv en tjeneste. Klik her, og gør noget godt for din mand/kæreste.

Gave 2: Træningstøj

Er din mand eller kæreste en engageret motionist, bør du overveje at give ham et nyt sæt træningstøj. Tøj, der bruges til løb eller anden motion, har det med at blive slidt, og derfor er et nyt sæt aldrig overflødigt.

Gave 3: Skjorter

En pæn skjorte skal man ikke kimse ad. Og det gør din kæreste med garanti heller ikke, hvis du vælger at forære ham en skjorte som gave. Skjorter er i høj kurs hos de fleste mænd, så der er styr på outfittet til pænere lejligheder eller til hverdag, hvis arbejdet kræver det. Vil du være på den sikre side, så vælg en hvid, lyseblå eller sort model.

Gave 4: Butterfly eller slips

Noget de færreste mænd ved, at de har brug for, før de virkelig mangler det, er et slips eller en butterfly. Det er ofte først en time før en festlig lejlighed, at de opdager, at den gamle er væk eller gået i stykker – og her er gode råd dyre. Kom din glemsomme mand i forkøbet, og giv ham en stilmæssig saltvandsindsprøjtning ved at købe en eller begge dele for ham. Det vil han med sikkerhed sætte pris på!

Gave 5: Halstørklæde, hue og vanter

En varm kæreste/mand er en glad en af slagsen – og så undgår du også, at han bliver ramt af mandeinfluenza. Stilfulde accessoires fra mærker som Gant, Hugo Boss eller Tiger of Sweden er favoritter hos mange, så hold dig evt. til disse brands, hvis du også vil have stil og kvalitet for pengene.

Gave 6: Dyne og pude

Det er vigtigt at værne om sin nattesøvn, og her kan du med fordel hjælpe din kæreste/mand ved at give ham en ny dyne eller pude. Det kan være en lidt større investering, men også en oplagt lejlighed til selv at få udskiftet din egen, og i spil og kærlighed gælder som bekendt alle tricks. Hvis du også er træt af jeres sengetøj eller lagner, kan du passende supplere gaven med noget nyt i denne afdeling også.

Gave 7: Pengepung

Er der noget, mænd ikke bare skifter uden videre, så er det deres pengepunge, og denne lejlighed kan du således bruge til at gøre det for ham. Der skal selvfølgelig være plads til alverdens kort og kontanter, og vil du være sikker på, at han ender med at bruge den, bør du holde dig til enkle, stilrene design og farver som sort og brun.

Gave 8: Jakke

Vil du virkelig forkæle din udkårne, kan en splinterny jakke være en rigtig god idé. Jakker fra de kendte brands koster typisk et par tusind kroner og opefter, men til gengæld er det også en gave, der holder i mange år.

You may also like

Leave a Comment