Home Babyudstyr Test af pusletasker – hvilken er bedst i test?

Test af pusletasker – hvilken er bedst i test?

by skribent

Som nybagt forælder er der mange ting, du kan investere i – og den bedste pusletaske overhovedet er en af de ting, du skal finde frem til. Når du skal have din baby med ud fra hjemmet, er der en masse ting, du skal have med. Bleer, ekstra tøj, sutteflasker, sutter, pusleunderlag, cremer, vådservietter og meget mere. I en almindelig taske vil der højst sandsynlig ikke være plads nok til det hele, og det vil ligge i et stort rod. Derfor har vi her lavet en pusletasker test, så du kan finde den bedste løsning.

Pusletasken kan kort sagt gøre dine udflugter meget nemmere og overskuelige. Den kan både rumme og organisere alle disse ting, og det kan give dig overblik i en måske presset situation.

Pusletaskerne findes i mange forskellige udformninger og prisklasser, derfor kan du nemt i denne pusletaske test finde en taske, der passer til dig.

Skip Hop Duo Signature

Find produktet her.

Pris: 489,-

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Mål: 33 x 36 x 9
 • 10 rum
 • Lommer på begge sider
 • Inklusiv pusleunderlag

Vi starter ud med en af de bedste pusletasker i test fra Skip Hop, så nu er det med at pudse dine læsebiller og se med. Denne er en videreudvikling af Skip Hops klassiske model ”Duo”, og den nye Duo Signature blev i 2017 kåret som testvinder af bedstitest.dk.

Den er lavet i et meget holdbart materiale, der også gør det svært at gøre tasken beskidt. Den har en meget praktisk æstetik, og du kan få tasken i flere forskellige mønstre. Der gør, at den passer både til mor og far. På ydersiden af pusletasken er der plads til flasker i begge ender af, og på forsiden er der en stor lynlåslomme, og to mellemstørrelses-lommer med magnetlukning. Bagsiden har også en stor lomme, hvor der er plads til puslemadrassen, som medfølger. Indeni er der et stort opbevaringsrum med to lommer. Det store opbevaringsrum giver dig mulighed for at have 15”-computer med, hvis du vil bruge tasken efterfølgende. Derudover er der en lille lynlåslomme øverst i tasken, hvor du kan opbevare telefon og pung.

Den kan sættes sikkert fast på barnevognen, og du kan sætte en skulderrem på tasken, så den er nem at have med rundt. Komforten og det praktiske er kort sagt helt i top, så hvis du vil have en pusletaske, der er bedst i test, har du et godt bud her.

Pusletaske fra Storksak i vegansk læder – Eden Grey

Find produktet her.

Pris: 1.098,-

Specifikationer:

 • Vegan læder og polyester
 • Mål: H:36 cm x B:51 cm x D: 14 cm
 • Pusleunderlag samt barnevognsstropper medfølger
 • 2 store lommer foran og bagved

Den næste i vores pusletaske test ligger på et højere prisniveau, men du får altså også en af de bedste pusletasker på markedet, som er noget helt for sig selv.
Storksaks pusletaske er lavet med både bæredygtighed og design i tankerne. Den er lavet i vegansk læder, så du undgår syre og kemikalier, og samtidig kan du nemt tørre den af med en fugtig klud. Det er en praktisk taske med et stilrent udseende.

Den har to mellemstore lommer både på for- og bagside og to store elastikker, som giver dig muligheden for at spænde en ekstra trøje fast. Den har også et integreret rum til en sutteflaske. Her kan sutteflasken både stå oprejst, og den kan holde på flaskens temperatur i op mod fire timer.

Inde i tasken er der et stort opbevaringsrum med fire lommer på siderne, så du kan organisere bleer og andre mindre genstande. Den har også en lille lynlåslomme til din telefon, pung og nøgler.

Tasken kommer som udgangspunkt med skulderstropper, men der medfølger specielle stopper, så du kan sætte den fast på barnevognen. Der følger desuden også et pusleunderlag med, så du er dækket helt ind.

Søger du kort sagt en af de bedste modeller i vores pusletasker test, er ovenstående et bud, du måske skal se lidt nærmere på.

Elodie Details-pusletaske

Find produktet her.

Pris 499,99,-

Specifikationer:

 • Mål: – H: 36 cm, L: 41 cm, B: 16 cm
 • Isoleret termolomme
 • 2 brede lommer
 • 100% polyester

Det næste bud i vores pusletaske test Elodie Details-pusletasken er  lavet i et praktisk og vandafvisende materiale – og det gælder både på indersiden, ydersiden og det pusleunderlag, der medfølger. Den har et helt sort og stilrent udseende, som lige såvel kunne ligne en weekendtaske som en pusletaske. Det betyder også, at den kun har en stor lomme udenpå. Men indeni har en termolomme, som holder sutteflaskens temperatur. Det store opbevaringsrum har to store og åbne lommer til at organisere bleer og ekstra tøj og en lille lynlåslomme, hvor du kan have pung og nøgler i. Ude på den lille lynlåslomme er der en lomme, der lige netop passer til din telefon.

Den har to brede skulderstropper, og der medfølger velcrostropper, som du kan sætte på, når du gerne vil spænde den fast på barnevognen.

Er du en mor, som er vild med stil, er dette den bedste pusletaske for dig, da den opfylder alle de praktiske krav, men tilmed ser den også smart ud, hvilket har skræddersyet den til vores pusletasker test.

Babymel-pusletaske – Frankie, Navy

Find produktet her.

Pris 649,00,-

Specifikationer:

 • Navy
 • Isoleret flaskeholder
 • Aftagelig skulderrem med barnevognsclips
 • Puslemåtte inklusiv

Næste model i vores pusletaske test er Frankie fra Babymel, som passer til både far og mor. Den er lavet i et flot og vandafvisende materiale. De mange rum på ydersiden giver den et praktisk udseende, men det gør også, at der er ekstrameget plads til opbevaring. Der er plads til at have to flasker med i taskens sidelommer, der desuden er isolerede og holder på flaskens temperatur i op mod fire timer.  På bagsiden kan du i det store rum opbevare det pusleunderlag, som følger med tasken, og på forsiden af tasken er der to mellemstore lommer, der har magnetlukning.

Pusletasken har en bred skulderstrop, som kan reguleres i længden, alt efter din højde og hvordan du ønsker at bære den. Alt i alt er det en af de bedste bud i vores pusletaske test.

Babymoov-pusletaske – Basic

Find produktet her.

Kr. 399,95

Specifikationer:

 • Mange lommer
 • Inkl. pusleunderlag og små ekstra-tasker
 • Livstidsgaranti
 • Mål: 43,8 x 12,5 x 28,0

Denne Babymoov-pusletaske er en god unisextaske med mange praktiske rum. Der er flere lommer på ydersiden, og der er plads til både pusleunderlag og flasker. Indeni har det store opbevaringsrum fire lommer til at organisere alt det, du skal have med. To af lommerne er med elastik, så du kan være sikker på, at sutteflasken bliver stående i oprejst position.

Foruden det vandafvisende pusleunderlag medfølger der også andet ekstratilbehør. Du får en termosutteflaske og en lille taske til opbevaring af sutter, som begge kan hænges fast uden på tasken. Der medfølger også en gennemsigtig lille taske, så du nemt kan overskue, hvilke småting der ligger deri. Alt tilbehøret er lavet i samme design, så det passer pænt sammen.

Tasken kommer med en bred og regulerbar skulderrem og to ekstra remme, som gør, at du sikkert kan montere tasken på din barnevogn. Du kan desuden få livstidsgaranti på denne taske, hvis du registrerer købet hos Babymoov inden for to måneder. Det er kort sagt et bud fra vores pusletasker test, der har mange praktiske funktioner, men tilmed har den en budgetvenlig pris.

Derfor er pusletasken ikke bare en taske

Vores pusletasker test er nu kommer til en ende, men der er lige nogle råd, du kan tage med på din vej.
Når du køber en pusletaske, er der nemlig flere elementer, der er værd at tage med i dine overvejelser. Det vigtigste er, hvilke funktioner du ønsker din pusletaske skal have.

Ekstra opbevaringsmuligheder

Hvor meget plads har du brug for, og skal pladsen være inddelt i flere små opbevaringslommer, eller vil du hellere have et større rum inde i tasken til opbevaring. Du kan også overveje, hvor meget opbevaringsplads der skal være uden på tasken. Det gælder både ekstra lommer uden på tasken, og om der for eksempel skal være plads til sutteflasker udenpå. Nogle tasker har også ekstra opbevaringsplads i form af elastikker hvor du kan spænde trøjer, picnictæppe eller en yogamåtte fast. Det kan også være, at der kan hænges andre små tasker uden på pusletasken. Hvis du ved, at du gerne vil have muligheden for at medbringe lidt ekstra, så kan det være en god ide at holde øje med netop den detalje. Alle de ovenstående modeller i pusletaske testen er rummelige, men der er alligevel forskel på størrelserne.

Funktionelt og pænt udseende

Men muligheden for en masse ekstra opbevaring har også en effekt på taskens udseende. Hvis du ønsker en helt enkelt og stilren pusletaske, kan du ske at skulle gå på kompromis med den ydre opbevaring. Omvendt kan det også være en god ide at overveje, hvor feminin en pusletaske du køber, så den også kan passe til far, hvilket kan være en krævende omgang. Heldigvis har er der nogle gode bud i vores pusletaske test ovenfor.

 En pusletaske er en praktisk ting i din hverdag, og den skal bruges i mange situationer og i al slags vejr. Det betyder også, at der er risiko for, at den nemt bliver beskidt, og der er ikke mange pusletasker, der kan holde til at komme i vaskemaskinen. Derfor kan det være en god ting at tjekke, hvilket materiale tasken er lavet i. Du kan gå efter et materiale, der for det første er slidstærkt og for det andet også gerne afvisende over for smuds. Den skal gerne kunne tørres af med en fugtig klud, så du kan bibeholde en pæn pusletaske. Derudover kan du overveje, om den skal være vandafvisende. En funktion der kan være meget praktisk, hvis du elsker at være meget udenfor på alle tider af året.

Læg vægten fra dig

En pusletaske indeholder som oftest rigtig mange ting, og det medfører, at tasken kan gå hen og blive meget tung. De fleste pusletasker kommer med en skulderstrop, men de er af lidt forskellig art. Derfor skal du gå efter den type skulderstrop, der passer til dig. Skal det være den kortere model, der lige kan smides over den ene skulder, eller skal det være den helt lange skulderstrop, så du kan bære den på tværs af din krop.
Det er også vigtigt, at pusletasken kan hænges fast på barnevognen, så du ikke altid behøver at bære al vægten. Gå efter en taske, der kan spændes sikkert fast til barnevognen, med stropper, der er specielt designet dertil. Nogle af disse modeller kan du finde i ovenstående pusletaske test.

Pusletasken er en investering i overskud

Pulsetasken kan selvfølgelig genbruges fra barn til barn, men mange pusletasker har et praktisk og pænt design, så de også sagtens kan bruges efterfølgende. Derfor behøver du ikke lægge tasken på hylden, når børnene er blevet større, for tasken indeholder stadigvæk mange praktiske funktioner.

Der er mange forskellige detaljer ved en pusletaske, der kan være med til at gøre din hverdag nemmere, og pusletasketesten skulle gerne gøre det klart, hvilke detaljer der er vigtige for dig. Den kan samle alle dine ting, så du har plads til det, både du og dit barn behøver, når I er på farten. Den gør, at du lige præcis ved, hvor du har dine ting, og samtidig behøver du ikke skifte fra taske til taske. Pusletasken kan altid stå klar med en oppakning. Det er en rigtig god investering, der giver dig overskud i hverdagen. Hvis du har spørgsmål til eller erfaringer med pusletaskerne, så må du meget gerne kommentere i feltet nedenfor, ellers håber vi, at vores pusletasker test har været brugbar.

You may also like

Leave a Comment