Home Babyudstyr Klapvogne test – find de bedste klapvogne i test!

Klapvogne test – find de bedste klapvogne i test!

by skribent

En klapvogn er vigtigt udstyr for en børnefamilie, der ønsker, at det skal være nemt at komme rundt i det danske landskab, og som vægter kompakthed og funktionalitet højt. En klapvogn er som regel lettere at styre end en barnevogn, og den er derfor et godt valg, hvis du skal på tur, da en klapvogn kan klare de fleste terræner. Derudover er en klapvogn, som navnet antyder, nem at klappe sammen og medbringe, uanset hvor man skal hen, og den giver samtidig barnet mulighed for at se og holde øje med omgivelserne på en anden måde, end en barnevogn gør, hvilket også er en af grundende til vores klapvogn test. En gåtur i skoven, en café- og shoppetur i byen eller en sommerdag ved vandet er blot nogle eksempler på steder, hvor en klapvogn er yderst fordelagtig at have med, hvis dit barn har brug for hvile. Som forældre er det vigtigt at sætte sikkerhed og tryghed i højsædet, når man vælger klapvogn. Det kan du sikkert nikke genkendende til, og derfor ved du nok også, hvor svært det kan være at se forskel på og gennemskue, hvilke klapvogne der kan hvad, og hvilke der opfylder dine behov bedst. Vi har derfor her på lavet en klapvogne test, hvor du kan læse om de bedste klapvogne i test, og som opfylder vigtige krav til blandt andet funktionalitet og brugervenlighed.

Forskellige faktorer kan spille ind i valget af klapvogn, og ting såsom barnets alder, størrelse og behov kan have betydning for klapvognens funktioner. Derudover er behovet forskelligt alt efter, hvor og hvordan klapvognen skal bruges, og hvor mange og hvilke funktioner vognen skal have. Bor du eksempelvis i byen, er det formentligt at foretrække en vogn med mindre hjul, da disse er mere fleksible og bevægelige, når du bevæger dig rundt i menneskemylderet. Bor du derimod i naturområder, eller skal du bruge klapvognen på en ferie, hvor I kommer i kontakt med meget forskelligt terræn, kan det være fint at vælge store 14” eller 12” lufthjul på vognen, da disse giver en stabil køretur. Kig evt. efter støddæmpende hjul, da disse kan give dit barn en mere behagelig tur uden for mange bump på vejen. Der er mange ting, du skal have in mente, og vi hjælper dig på vej her med vores klapvogne test.

Uanset om du er nybagt forælder og er helt ny og uvidende omkring klapvogne, eller om du blot trænger til en udskiftning af den gamle klapvogn, er vognen essentiel og praktisk for enhver børnefamilie. Læs med i vores klapvogn test og bliv forhåbentlig inspireret til at købe en af de bedste klapvogne på markedet lige nu.

NATURKIND – VITA NACHTFALTER

Find produktet her.

Parcellet: 5.999,-

Første model i denne klapvogn test er denne VITA Nachtfalter-klapvogn fra det østrigske mærke Naturkind er et sikkert valg for dig, der ønsker en multifunktionel vogn, og som ikke går på kompromis med miljø og sundhed. Alle materialer, der er brugt til at producere denne klapvogn, er nemlig 100% økologiske. Det vil sige, at der er brugt materialer såsom økologisk bomuldsstof, kork og træ som varmeisolering og forstærkning i sædet, og kokosmadras samt økologisk uld som fyldmateriale. Du kan derfor være sikker på, at dit barn kommer til at sidde trygt og godt i klapvognen, uden at du skal bekymre dig om farlige kemikalier og allergifremkaldende stoffer. Kokosindlægget i kokosmadrassen sørger eksempelvis for en bedre luftcirkulation, og det er samtidig allergivenligt, svampehæmmende og meget holdbart, hvorfor den er selvskrevet til denne klapvogn test.

Klapvognen er udstyret med store 14” lufthjul, der giver en stabil og nem køretur på alt fra asfalt til sand og småsten. Du kan dog vælge 12” lufthjul eller punkterfrie comfort-hjul uden ekstra beregning, hvis du foretrækker dette. Vita-vognen fås i flere smarte farver, alle med et enten hvidt eller sort aluminiumsstel, der er nemt at klappe sammen og have med i bilen. Styret kan højdejusteres, så det passer til den person, der skal køre med vognen, og derudover kan klapvognen vendes, så der både er mulighed for, at dit barn kan vende med og imod kørselsretningen. Ryglænet kan indstilles i fire positioner for at give dit barn mulighed for mest mulig komfort. En bremsepedal gør det nemt at bremse vognen uden at skulle løfte den.

Se denne YouTube-video for en nærmere præsentation af klapvognens smarte funktioner:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=212&v=bZB9mBQgG7o

Når du bestiller din klapvogn her, kan du se frem til hurtig levering og gratis fragt, men også en af de bedste klapvogne marked.

Lad Naturkind være med til at give dit barn den bedste start på livet.

NATURKIND – VARIOUS PRO WALNUSS

Find produktet her.

Parcellet: 5.799,-

Næste model i vores klapvogne test er fra Naturkind, og du får ligesom den førnævnte model en af de bedste klapvogn i test med fokus på blandt andet økologi. Hvad der adskiller denne Various Pro-model fra Vita-modellen er, at denne model har smarte drejehjul, der gør det nemt at komme rundt om selv de skarpeste hjørner. Derfor er denne model et rigtig godt valg til dig, der bor i byen og har brug for nemt at kunne komme rundt i menneskemylder, over kanter og samtidig nemt og bekvemt kan komme rundt i alverdens butikker. Drejehjulene fungerer dog også, hvis I skal ud i naturen, da drejehjulene kan låses. Ydermere kan sædet lægges helt ned, så dit barn kan tage en lur på den mest komfortable måde. Denne model, som du kan se her, er i en klassisk brun farve, hvilket er et sikkert farvevalg, som ikke går af mode. Klapvognen findes dog i mange forskellige og flotte farver, så der vil helt sikkert være en farve efter din smag.

Various Pro-klapvognen er ligesom Vita-modellen lavet i 100% naturlige materialer for dit barns sikkerhed og velbefindende. Klapvognen er derudover udstyret med samme funktioner som Vita-modellen. Den er kompakt og nem at klappe sammen på under ét minut og har ydermere integreret insektnet og stor kurv under vognen. Samtidig kan alle tekstildele vaskes i vaskemaskinen på 30 grader, hvilket gør det nemt for dig, hvis vognen bliver beskidt, hvor den selvfølgelig også bliver nævnt i vores klapvogn test – det skal være nemt som forældre.

En smart ting ved mærket Naturkind er, at du kan integrere flere ting og forskelligt tilbehør i din vogn. Du kan nemlig vælge at købe Various Pro-modellen som duo- eller kombivogn, hvis du ønsker at købe barne- og klapvogn i samme ombæring. På den måde kan du bruge Naturkind som barnevogn, når din baby er helt lille, og derefter tilpasse vognens funktioner som lift eller klapvogn, i takt med at dit barn vokser. Til denne Various Pro-klapvogn kan du eksempelvis vælge at tilkøbe en blød lift til det tidspunkt, hvor din baby er helt lille. Liften kan derefter bruges som kørepose, når din baby vokser.

Vil du altså have en af de bedste klapvogne i test, skal du rette blikket mod ovenstående.

BABY JOGGER – CITY MINI

Find produktet her.

Babygear: 2.798,-

Baby Jogger City Mini er en brugervenlig og funktionsdygtig model i vores klapvogn test, der fungerer godt til daglige gåture i – som navnet antyder – byen. Klapvognen er supernem at håndtere, klappe sammen og folde ud, og det er nærmest ikke muligt at fejle i dette. Det smarte Quick-Fold-system gør det muligt at klappe vognen sammen med ét enkelt løft. Du hiver blot op i en lille strop, der er monteret på sædet, og vognen er klappet sammen og lige til at smide ind i bilen. Vognen vejer kun ni kilo og måler 78 x 62 x 23 cm, når den er sammenfoldet. City Mini har 360 graders svingbare 8” hjul, hvoraf det forreste kan låses. Hjulene er både punkterfrie og udstyret med støddæmpere, der gør det mindre ubehageligt, når du møder modstand i form af bump eller kantsten.

Modellen her fra vores klapvogn test er optimal til et barn i alderen seks måneder til tre år. Styret er ikke justerbart, men er lavet efter den mest almindelige højde, så den passer til de fleste. Er du dog meget høj eller meget lav og har brug for den justerbare funktion, er City Mini ikke det rette valg for dig. Kalechen kan udfoldes i tre trin alt efter, hvor højt eller lavt solen står på himlen, og den dækker udfoldet næsten hele vognen, hvilket giver optimal solbeskyttelse for dit barn. Et lille transparent vindue øverst i kalechen giver dig mulighed for at holde øje med dit barn, selvom denne er slået ned. En polstret 5-punktssele giver dit barn en sikker fastspænding i vognen.

City Mini-joggeren er et mere budgetvenligt valg, hvis du ikke har penge til at investere i en af de helt dyre modeller med mange funktioner. Vognen har dog alt, der er nødvendigt, og er derfor en af de bedste klapvogne til prisen. Derudover kan forskellige ting tilkøbes denne vogn herunder kopholder og frontbøjle.

Baby Jogger City Mini er i 2018 blevet kåret som bedste klapvogn i test af det amerikanske Reviewed.com. Læs mere om deres begrundelse her: http://parenting.reviewed.com/best-right-now/the-best-strollers eller se en videoanmeldelse af klapvognen og dens funktioner her: https://www.youtube.com/watch?v=-zO4IMeuOnQ

BABY JOGGER – CITY SELECT

Find produktet her.

Babygear: 5.998,-

Næste model i vores klapvogn test er denne City Select fra Baby Jogger minder på mange måder om ovenstående City Mini-model. Denne har også en justerbar 5-punktssele, der giver dit barn den bedste sikkerhed, en rummelig kaleche, der kan justeres i tre positioner, og så selvfølgelig Baby Jogger Quick-Fold-system, der gør det fantastisk nemt for dig at folde vognen sammen. Der er dog en væsentlig prisforskel på de to klapvogne, og dette kommer sig af, at City Select-modellen er en multifunktionel klapvogn, der kan justeres og skræddersyes efter dine behov. Derudover er udstyret med flere funktioner. Modellen har 18 unikke kombinationsmuligheder, der gør, at vognen ved forskellige tilkøb af tilbehør kan tilpasses dit barns opvækst. Vognen er udstyret med et sæde, der kan forlænges efter barnets størrelse, en justerbar fodstøtte til de mindste børn og en håndbremse. Baghjulene er 12” punkteringsfrie hjul, mens forhjulene er 8”, hvilket giver en god stabilitet i vognen.

Er du så heldig at være blevet beriget med tvillinger, vil det formentlig være en nødvendighed for dig at få fat i en tvillingeklapvogn. Har du blot flere børn, vil en søskendevogn måske være en fordel for dig. Til denne model har du mulighed for at tilkøbe et søskendesæde, der kan monteres foran sædet på din klapvogn, og fleksibiliteten er blot en blandt mange fordele, der har givet en plads i denne klapvogn test.

Hos Babygear.dk er der altid fri fragt, og din klapvogn bliver afsendt med det samme, hvis du bestiller inden kl. 16. Bor du omkring Babygears adresse i Kastrup, kan du uden omkostninger selv afhente dine varer alle hverdage mellem kl. 9 og 16.

BUMBLERIDE – INDIE CAYENNE RED

Find produktet her.

Min Egen Verden: 4.449,-

Næste levende billede i vores klapvogn test er fra Bumblerides, og alle deres vogne og tilbehør er lavet af 50% genbrugsmateriale fra plastikflasker. Materialet er i familie med polyester, og materialet sikrer dig derfor en meget miljøvenlig vogn, uden at du behøver at gå på kompromis med design og komfort. Går du op i genanvendelse og bæredygtighed, er Indie-vognen fra Bumbleride helt sikkert et godt valg for dig. 14 plastikflasker kan skabe eksteriøret til én klapvogn. Til sædet og interiøret i vognen bruges bambus og rå græsfibre, som er med til at give en blød og temperaturregulerende effekt. Så er din kikkert indstillet mod en miljørigtig løsning, vil dette muligvis være den bedste klapvogn i testen.

Modellen Indie er en perfekt vogn til den aktive familie. Klapvognen er nemlig en kombination af en løbevogn, en cityvogn og en terrænvogn. Vognen er udstyret med 12” lufthjul, der gør, at vognen kan klare forskellige typer terræn, og samtidig er der affjedring på alle tre hjul, så dit barn sidder så sikkert og roligt som muligt. Derudover er forhjulet svingbart og kan låses hvis nødvendigt. Vognen er letvægt med en vægt på ni kg, hvilket gør det nemt for dig at transportere den og folde den sammen, når du skal have den med på tur. Vognen kan indstilles efter din højde med det justerbare styr, og den kan indstilles efter dit barn med et justerbart ryglæn og fodstøtte. Derudover er der en kaleche, som har SPF 45. Du kan derfor være tryg ved at tage dit barn med ud og jogge en solrig dag, da dit barn er beskyttet mod solens farlige stråler. Indie anbefales til jogging, lettere løbeture eller powerwalking, og det anbefales, at du først løber med dit barn i vognen, når barnet er seks måneder. Vognen kan dog sagtens bruges til nyfødte alligevel grundet de forskellige indstillinger, der kan sikre babyen i de første par måneder. Den valgte model er i en flot rød farve, men findes også i andre farver, blandt andet i blå.

Hos Min Egen Verden får du fri levering på klapvogne, og du kan forvente levering indenfor 7-30 dage. Hvis du har spørgsmål til klapvognen, Min Egen Verdens andre produkter eller spørgsmål til leveringen, kan du ringe til kundeservice alle hverdage mellem kl. 10 og 17.30 på tlf.: 49140167.

BABYTROLD – JOGGER

Find produktet her.

Coop: 1.299,-

Næste model i vores klapvogn test er til dig, der vil vedligeholde din løbetræning og have dit barn med.

Joggeren fra BabyTrold har kraftige 16” lufthjul, og de store hjul gør, at det er sikkert for dig at løbe over ujævnt terræn, uden at det bliver ubehageligt og ukomfortabelt for dit barn. Joggeren har et sammenklappeligt aluminiumsstel, der kun vejer otte kg, og som sammenklappet med hjul måler 96 x 63 x 60 cm. Højden på styret er 103 cm. Dit barn sidder sikkert spændt fast med en 5-punktssele, og ryglænet kan justeres trinvist til 45 grader. Bemærk dog, at ryglænet ikke kan ligge helt ned. Vognen er derudover udstyret med kaleche, håndbremse og en stor varekurv, så du har mulighed for at handle på vej hjem fra din løbetur. Der er derfor en af de bedste klapvogne til dig med en aktiv livsstil, og så er det en god pris.

På Coops hjemmeside kan denne klapvogn erhverves for 1.799 kroner, men er du medlem af Coop, kan du få den til medlemspris på 1.299 kroner. Vognen leveres gratis til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Det kræver tilvænning og øvelse at løbe på den rigtige måde med en løbeklapvogn. Hvis du vil undgå skader og ømme muskler, når du løber med din nye babyjogger, kan du her læse 10 gode råd til, hvordan du løber bedst: https://www.babygear.dk/transport/loebevogn-babyjogger.html

BABYSTYLE – OYSTER 2

Find produktet her.

Babyvital: 3.749,-

Oyster 2-modellen fra Babystyle er en flot, klassisk og multifunktionel model, som har fundet vej til næste plads i vores klapvogne test. Som udgangspunkt leveres denne model med begrænset ekstraudstyr, men som blot en simpel klapvogn, der kan det, den skal kunne. Det multifunktionelle opstår i produktets mulighed for supplering af tilbehør såsom autostole, adapter, kaleche og søskendesæde, hvis du skal kunne transportere to børn på én gang. Det er derfor muligt at tilpasse denne klapvogn lige efter dine behov og samtidig tilpasse den under barnets opvækst, og når behovet opstår.

Klapvognen er let at klappe sammen, og stellet er smalt og kompakt. Sædet kan lægges helt ned og kan både vendes med og imod kørselsretningen. De svingbare hjul gør det nemt at manøvrere vognen rundt omkring, og parkeringsbremsen på baghjulene giver en blid og sikker opbremsning. Klapvognen kan bruges til alle aldersgrupper, og 5-punktsselen sikrer, at dit barn sidder godt fast. Håndtaget er i kunstlæder og kan justeres efter din højde, så du undgår smerter og overbelastning i ryggen. Der medfølger desuden integreret insektnet, regnslag og stor indkøbskurv med vognen.

Hvis du vil se nærmere på Oyster 2-modellens funktioner, kan du se denne video fra Babystyle: https://www.youtube.com/watch?v=sYBugXG8bYU

Klapvognen har desuden fået 5 ud af 5 stjerner på Babyvitals hjemmeside.

Din nye Oyster 2 fra Babystyle kan leveres hjem til din dør i løbet af 3-7 hverdage. Babyvital.dk er e-mærket, hvilket vil sige, at hjemmesiden er certificeret inden for e-handel mellem privatkunder og erhvervsdrivende.

Lidt om de udvalgte mærker fra vores klapvogn test:

Naturkind: Det østrigske firma har over 35 års erfaring med at skabe barne- og klapvogne i høj kvalitet. Deres vision har lige fra starten været at skabe økologiske vogne, der er fri for skadelige stoffer for dit barns sikkerhed. Derfor bruger virksomheden kun naturlige materialer, og certificeringen sker gennem anerkendte institutter.

Baby Jogger:Virksomheden har siden 1984 produceret barnevogne, klapvogne og løbevogne i høj kvalitet og har længe været et af de førende firmaer på markedet. Bevægelighed og funktionalitet er noget, du er garanteret med en vogn fra Baby Jogger.

BabyTrold:BabyTrold er et familiefirma, der har udviklet barne- og klapvogne siden 1994. Sikkerhed er noget af det vigtigste, og derfor laver BabyTrold mange forskellige tests af deres produkter for at sikre kvaliteten. Firmaet har ikke egne butikker, men samarbejder med forskellige udvalgte forhandlere rundt om i landet. Firmaet har hovedsæde i Nibe.

Babystyle: Dette firma arbejder med forskellige fabrikker og designere fra forskellige steder rundt om i verden og forsøger at kombinere et moderne og innovativt design med mere traditionelle modeller. Flere af deres produkter har vundet priser for deres høje sikkerhedsstandarder og flotte design.

Bumbleride: Bumbleride er en bæredygtig virksomhed, der interesserer sig for eco-systemer og genanvendelighed af plastikflasker. Virksomheden blev grundlagt i San Diego i Californien i 2004 og har med sine mange års erfaring formået at lave klapvogne, der er flotte, ergonomiske og komfortable uden at gå på kompromis med miljøet.

Fem overvejelser, du kan gøre inden købet af den bedste klapvogn

Klapvognen er ofte den moderne families favoritvalg, når det kommer til valget af vogne. Vognen er nem, justerbar, og der er mange muligheder for at indstille den, så den passer perfekt til dit barns behov. Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvilken slags klapvogn du skal købe, giver vi dig her et par tips til, hvad du kan gøre af overvejelser om brand, funktioner og dit barns behov.

Hvorfor vælge en klapvogn?

Der er flere grunde til, at vi har lavet denne klapvogne test, men her kommer nogle af fordelene ved det.
En klapvogn er det ideelle valg, når du skal transportere dit barn og tage på tur rundt i landet. Det er dog vigtigt, at du inden købet overvejer, hvilke behov og krav du stiller til en vogn, og hvilket formål den skal have. En barnevogn er noget, de fleste børnefamilier ejer. Den er praktisk til gåture og middagslure, men kræver som regel, at barnet ligger ned, og det vil derfor være svært for dit barn at sidde op og optage indtryk fra omverdenen. Her vil en klapvogn være et godt supplement, da den tillader dit barn at sidde i en behagelig stilling, når I skal gå tur. Derudover er klapvognen ofte mere justerbar og mere fleksibel. Derfor er det nemmere at komme rundt omkring i byen og i butikker med en klapvogn frem for en barnevogn. Der findes forskellige typer klapvogne både til hverdagsbrug i byen og til ture i naturen, og der findes nogle specielt til løbeture. Hvis du rigtig gerne vil holde løbetræningen i gang, selvom du har fået barn, er en løbevogn, der er udviklet til dette formål, det helt rette valg for dig. Hvis du bare ikke kan bestemme dig for, hvilken type vogn du har brug for, kan en kombivogn være løsningen for dig. Der findes mange kombivogne, og fordelen ved disse vogne er, at du kan skifte udstyr på dem, så de kan transformeres fra babylift til klapvogn eller barnevogn.

Hvilke funktioner?

Forskellige modeller er lig med forskellige funktioner. I vores ovenstående klapvogne test er vi kommet gennem det meste, men der er nogle flere råd her. Når det kommer til klapvogne, vil der ofte være en sammenhæng mellem pris og funktioner. Det betyder ikke nødvendigvis, at en høj pris er lig med bedre kvalitet, men blot at du ofte vil få flere funktioner med klapvognen, hvis du betaler mere for den. Overvejelser, du kan gøre dig, er eksempelvis, hvor nemt det skal være at klappe vognen sammen, og hvor lidt den skal fylde for at kunne være i bilen. Overvej også, hvilken type hjul vognen skal have. Store 14” hjul er gode til natursteder med forskelligt og ujævnt terræn, hvor de mindre 8” hjul ofte vil begå sig bedre i bymiljøet. Derudover er der både mulighed for punkterfrie og svingbare hjul for bedst mulig fleksibilitet, og så kan der også være forskel på hjulets tykkelse, og her kommer valget an på, hvor vognen skal i brug henne.

Børn er forskellige

Ingen børn er ens, og derfor bør du inden køb overveje, hvad der vil være det bedste klapvogn for dit barn. Skal vognen bruges til middagslure i hjemmet, er der brug for, at sædet kan lægges helt ned. Eller er vognen til de vågne, opmærksomme ture, hvor det er vigtigt med en kaleche, der beskytter dit barn mod solens stråler?

Alderen på dit barn kan også have betydning. Hvis du leder efter en vogn til din nyfødte baby, er der i de fleste vogne, som er nævnt i vores klapvogne test, mulighed for at tilkøbe lifte, der kan sættes i klapvognen til den nyfødte. Når dit barn vokser ud af denne, vil klapvognen kunne bruges normalt.

Tænk på barnets udvikling

I 2008 påviste en britisk undersøgelse, at når børn vender mod moderens blik, kan det have positiv indvirkning på barnets udvikling. Det anbefales derfor, at dit barn sidder imod kørselsretningen i hvert fald det første halvandet år. Barnet føler større tryghed ved at interagere med moderen på turen. De helt små børn kan også blive stressede, hvis de får for mange indtryk på én gang eller bliver forskrækket af noget i omgivelserne. Når barnet når en vis alder, vil det selvfølgelig være helt okay, at barnet får oplevelsen ved at vende ud mod naturen. Det er altså vigtigt at holde øje med, om klapvognen har mulighed for at vende både med og imod kørselsretningen, når du skal vælge vogn. Læs mere om undersøgelsen her: https://www.b.dk/personlig-udvikling/vend-dit-barn-rigtigt

Hvad med branding og image?

Vi har været rundt om flere brands i vores klapvogne test, og det er der god grund til.
En sidste ting, du nemlig kan overveje, er, om selve brandet og firmaet, som du køber klapvognen af, har nogen betydning for dig. For nogle er det lige meget, hvilket mærke der står på siden af klapvognen, mens det for andre kan udstråle noget bestemt såsom miljøbevidsthed, bæredygtighed, design eller sundhed. I denne test fandt du eksempelvis Naturkind, som er et brand, der har fokus på miljø og økologi ved at benytte sig af 100% økologiske materialer. Brandet Bumbleride er kendt for deres bæredygtige klapvogne og deres fokus på genanvendelighed. Ydermere kan joggeren fra BabyTrold være et mærke, der viser, hvem du er som person, og at du sagtens kan kombinere børnepasning med motion. Der er mange muligheder, og uanset om du går op i mærker eller blot ønsker, at din klapvogn skal være i god kvalitet og til en rimelig pris, er dette en ting, du kan overveje, når du bestemmer, hvilken model du skal vælge.

Der findes en klapvogn til alle

Vi har været gennem mange typer i vores klapvogn test, og der findes altså klapvogne i mange forskellige afskygninger, og der er et par tanker, som du kan gøre dig, inden du bestemmer, hvad der er mest vigtigt for dig og for dit barn. Er det eksempelvis mest vigtigt for dig, at klapvognen kan lægges helt ned, så dit barn kan tage en lur i en behagelig stilling uden at spænde i nakke og skuldre? Så er det måske Various Pro-modellen fra Naturkind, du skal vælge. Er det i stedet mest vigtigt for dig, at vognen er en kombivogn, der er et alternativ til den klassiske barnevogn, og som kan give dig en alt-i-én-funktion med både barnevogn, klapvogn og autostol? Så er det måske City Select fra Baby Jogger, du skal vælge at købe. Er det derimod mest vigtigt for dig at have bæredygtighed, genanvendelige materialer og miljø i tankerne for både naturens og dit barns skyld, er klapvognen fra Bumbleride et godt valg for dig. Der findes ikke et entydigt svar på, hvilken klapvogn der er den bedste, da der altid vil være individuelle ønsker til pris, funktioner og meget andet.

Hvis du er bilejer, er du formentlig også interesseret i størrelsen på klapvognen, da der er forskel på, hvor meget bagagerumsplads en lille bil har sammenlignet med en stor stationcar. Målene, der står på de forskellige hjemmesider, vil som regel afsløre, hvor stor klapvognen er, når den er sammenklappet. Er du dog stadig usikker på, hvorvidt den kan være i bilen, kan du overveje at vælge en af de forhandlere, der har showrooms eller fysiske butikker, så du kan komme ud og se, røre og prøvekøre din nye klapvogn.

Uanset hvad du vægter mest, når du nu skal ud og købe din nye og bedste klapvogn til dig, håber vi, at du er blevet inspireret af vores klapvogne test og de anbefalinger, vi har givet dig med på vejen. Held og lykke og god tur!

You may also like

Leave a Comment