Home Babyudstyr Autostol test: find den bedste autostol

Autostol test: find den bedste autostol

by Minilove.dk

Din baby er på størrelse med en vandmelon, snart færdigudviklet og klar på at komme ud og møde verdenen. Baby er klar – men er du? Har hjælper vi dig på vej med en af de vigtigste områder, og vi giver dig her en komplet autostol test, der dækker over alle aldre.

Det er kort sagt snart på tide at begynde at overveje, om din kæreste og du har købt alt det nødvendige, som I må eje, når baby kommer til verden. I har købt alt fra sengetøj og barnevogn til små nuttede sparkedragte, men ingen af jer har tænkt et sekund over at købe den bedste autostol, som jo faktisk er nødvendig, allerede når I skal hjem fra hospitalet.

Autostolen er afgørende for dit barns sikkerhed i bilen. Og det kan altså være lidt af en jungle, når du skal ud og spendere penge på sådan en fætter. Specielt hvis du er førstegangsforældre. Der findes nemlig utallige af autostole på markedet, og ikke alle er EU-godkendt. Det er derfor nødvendigt, at I ved lidt om, hvilken I skal købe for at fastspænde jeres baby i bilen. For selvfølgelig vil I sikre jeres baby bedst muligt, og for at gøre det lidt lettere har vi en en udførlig autostol test til dig.

Hvis du skal ud og købe en ny autostol, fordi den gamle er blevet for lille, er det alfa og omega, om dit barn vejer 18 eller 35 kilo. Det har nemlig indflydelse på, hvilken autostol der sikrer din baby bedst. Du skal yderligere overveje, om din bil har isofix eller ej. For der er ikke noget ved at købe en, der kun kan anvendes i biler med isofix, hvis din bil ikke har det.

Der er mange tanker, man skal have sig, når man skal ud og vælge autostol. Og det er ikke altid lige nemt. Vi giver dig derfor her en række gode råd til at vælge den bedste autostol, der både passer dit barn, din økonomi og din sikkerhed – så læs med i vores autostol test her.

Anbefalingsværdige til din nyfødte guldklump

Du har lige født for første gang og ved ikke en hylende fis om, hvilken autostol der er attraktiv til din baby. Vi har herunder skrevet lidt om de bedste autostole i test til nyfødte babyer, om deres pris, vægtklasse, montering og lidt ekstra information om produkterne, så du kan finde den helt rigtige autostol.

Britax Römer – Baby-Safe Plus SHR II

Find produktet her.

Pris: 1.699,00 kroner

Vægtklasse: Børn på op til 13 kilo (fra 0 til cirka 12 måneder)

Montering: Bagudvendt selemontering

Første model i vores autostol test er fra Römer, der er kendt for sin høje kvalitet i autostole, og det er heller ikke en undtagelse her. Autostolen fra mærket Britax Römer gør det noget nemmere for dig at have dit barn med på tur. Det skyldes, at du hurtigt kan få barnet ud af bilen, da autostolen tilbyder en hurtig afmontering af stolen i bilen, så du i stedet kan bære rundt på barnet i autostolen.

Autostolen har yderligere indbygget en vigtig funktion i form af et hvilestillingssystem, som giver dit barn den optimale sovestilling, selvom du er ude og køre. Selvom du kører ordentlig, giver autostolen dig den perfekte beskyttelse af dit barn, hvilket højner sikkerheden og får dig til at sidde trygt i sædet. Hvis du ejer en Britax-klapvogn, kan du tjekke, om den har funktionen “Click & GO”. Det gør nemlig, at din autostol og Britax-klapvogn fungerer sammen. Og det gør selvfølgelig det hele meget nemmere. Så er vi kommet fra start i vores autostol test, men du har nu stadig meget i vente.

Cybex Aton Base 2-fix

Find produktet her

Pris: 899.00 kroner

Vægtklasse: Børn på op til 13 kilo (fra 0 til cirka 15 måneder)

Montering: Bagudvendt isofix eller 3-punktssele

Autostolen fra Cybex er yderst anbefalingsværdig, hvis du skal ud og finde en autostol til dit nyfødte barn. Autostolen tilbyder både bagudvendt isofix eller selemontering, hvilket gør det nemt for dig at montere den i din bil. Dit barn føler sig yderst godt tilpas, når det er placeret i stolen. Stolen tilbyder nemlig fantastisk benstøtte og siddekomfort og får dit barn til at glæde sig til sin næste køretur, allerede inden barnet har forladt bilen. Specielt komforten er alfa og omega, og derfor er denne model selvskrevet til vores autostol test.

Selvom stolen ikke kræver den store plads i bilen og er nem at rengøre, så har den dog også en enkelt ulempe. Det er en ulempe, som nogle forældre anser som betydningsfuld, og som andre mener er mindre vigtig. Dit barn opnår nemlig kun et begrænset udsyn fra autostolen. Hvis du derfor går meget op i at sidde og snakke med dit barn omkring de andre biler på vejene, er det måske ikke den helt rigtige stol at vælge. Ud over det er det dog tydeligt, at autostolen fra Cybex opnår de bedste resultater til aldersgruppen inden for alle andre parametre.

BeSafe iZi Go

Find produktet her.

Pris: 1.599,00 kroner

Vægtklasse: Børn på op til 13 kilo (fra 0 til cirka 15 måneder)

Montering: Bagudvendt selemontering

Babystolen fra BeSafe er attraktiv til de mindste børn, fordi den yder støtte under hele køreturen, og den er tredje model i vores autostol test.. Hvis vi sammenligner med autostolen fra Cybex, giver stolen fra Baby-safe et bedre udsyn. Den er nemlig monteret med et højere sæde, der giver barnet mulighed for at se ud af vinduet. På samme tid tilbyder stolen utrolig god benstøtte, siddekomfort og plads til dit barn. Autostolens dybe sæde og høje sider øger beskyttelsen og giver dig ro i maven, når du kører på de befærdede veje.

Stolen indeholder et integreret hvilesystem og et polstret betræk, der gør det lettere at få dit barn til at sove. Stolen er faktisk attraktiv både at sidde og ligge i. Hvis dit barn falder i søvn på vej hjem til mormor, er autostolen nem at tage ud af bilen, uden baby vågner. Den har nemlig en bærebøjle med forskellige indstillinger og integreret solskærm, som gør det hele meget lettere for dig.

Recaro Guardia

Find produktet her.

Pris:1.239,95 kr.

Vægtklasse: Børn på op til 13 kilo (Fra 0 til cirka 15 måneder)

Montering: Bagudvendt isofix-monteret eller 3-punktssele

Sidste model til de helt små i vores autostol test er fra Recaro, og her er der tale om en letvægtsstol på kun 4,1 kilo, hvorfor du let kan bære rundt på den. Modellen er yderligere af høj kvalitet og udviklet i et design, der ikke gør din bil grimmere at se på. På samme tid er der mindre chance for, at dit barn græder under hele køreturen, fordi stolen er yderst komfortabelt at sidde i.

Stolen har utrolig lav risiko for fejlmontering og gør det nemt for dig at fastspænde dit barn til sædet. Autostolen giver yderligere en lav belastning af dit barn ved både frontkollision og sidekollision. Den har dog den ulempe, at den står knap så fast på sædet, som nogle af de andre modeller, vi har nævnt. Som en lille ekstra information, skal du huske tilkøbe en base til stolen, hvis du ønsker at anvende en bagudvendt isofix-montering.

Optimale stole til vægtklassen 9 til 18 kilo

Nu er din baby blevet lidt større, og du skal derfor ud og købe en ny autostol. Den gamle kan du sælge videre eller gemme, hvis din familie og du har tanker om at udvide familien på et eller andet tidspunkt. Derfor har vi her samlet dig tre forslag til de bedste autostole i test, hvis dit barn ikke har rundet de 18 kilo endnu.

Cybex Juno 2-fix Pure

Find produktet her. 

Pris: 1.599 kroner

Vægtklasse: Børn fra 9 til 18 kilo (fra 9 måneder til cirka 4 år)

Montering: ISOFIX-connect

Som forældre ønsker man selvfølgelig sikkerhed for sin baby, og her er Cybex Juno et effektivt produkt, som er første bud i vores autostole test til denne aldersgruppe. Stolen sætter nemlig nye standarder, når det kommer til både sikkerhed og stabilitet. Den er udstyret med en sikkerhedspude, der mindsker risikoen for, at dit barn lider skader i hoved-, nakke- og halsområdet, og det er et af de farligste steder at komme til skade, hvis bilen er ude for en kollision.

Ud over det indeholder stolen også sidekollisionsbeskyttelse, der absorberer kraften under kollisionen. Sikkerhedspuden er yderligere justerbar, så du kan tilpasse den til dit barns krop og størrelse. Stolen sikrer dermed, at dit barn minimerer chancerne for at lide skade under uheld. Autostolen er udviklet med udgangspunkt i en række undersøgelser, der er foretaget af CYBEX’ internationale team af eksperter. Den er derfor resultatet af en stol, der tilbyder alt det bedste i forhold til sikkerhed for dit barn og altså et af de bedste bud i vores autostol test.

Britax Römer Duo Plus

Find produktet her.

Pris: 2.699,00 kroner

Vægtklasse: Børn fra 9 til 18 kilo (Fra 9 måneder til 4 år)

Montering: Isofix eller 3-punktssele

Autostolen fra Britax yder en god sikkerhed, er nem at montere og er yderst komfortabel for dit barn. Det er alle faktorer, som får børneforældre til at vælge en autostol til. Den kan indstilles i tre forskellige positioner: ligge, sidde og hvile. Det vil sige, at du kan tippe sædet, så din baby får den bedste position under sin lur i bilen. Autostolen er yderligere udstyret med antivip-system, hvilket forhindrer, at stolen kan vippe eller dreje rundt ved et uheld.

Stolen har flere monteringsmåder både med isofix og med bilens 3-punktssele. Det er en fordel, som du specielt kan gøre brug af, hvis I har flere biler med forskellige systemer, eller hvis dit barn også skal kunne køres rundt i bedstemors bil. Det giver nemlig en fleksibilitet, hvilket ikke ligefrem er det, du har mest af, med et barn i familien.

Recaro Zero 1 Elite

Find produktet her.

Pris: 5.998 kroner

Alder:Børn fra 0 måneder til cirka 4 ½ år

Montering: Isofix-montering i base

Har du en mindre bil uden den helt store plads, så er Recaro Zero et godt bud på en autostol. Stolen kræver nemlig ikke særlig meget plads og er yderst velfungerende. Recaro Zero 1 er designet til både at stå fremad- og bagudvendt, og med 360 grader-funktionen gør den det endnu nemmere for dig at sætte og hive dit barn ind og ud af stolen. Dette er dog en af de dyre modeller i vores autostol test, men bestemt et produkt hvor du får, hvad du betaler for.

På autostolen er der monteret indikatorer, som sladrer til dig, hvis dit barn er fastspændt forkert. Det gør den dig opmærksom på med en rød markering foran på basen. Du kan anvende stolen i hvileposition både forud og bagud, og så indeholder den også en multijusterbar nakkestøtte. Autostolen ligger som nævnt i den dyre ende, men den kan derimod også anvendes fra fødsel, hvilket gør, at du ikke skal ud og købe en ny stol, når din baby runder de ni måneder.

Premium Cosmo

Find produktet her.

Pris:1.499,00 kroner

Vægtklasse: Børn fra 9 til 18 kilo (cirka 9 måneder til 4 år)

Montering: ISOFIX-connect

Premiums produkt lever op til de strenge europæiske krav, der er for godkendte autostole i EU. Den indeholder både sidebeskyttelse, central selejustering og aftagelige sidestøtter til mindre børn, hvilket alle er elementer, der forbedrer sikkerheden for dit barn. Autostolen indeholder også en justerbar hovedstøtte, der gør, at stolen kan tilpasses, så babyen sidder trygt og fastspændt, lige meget om det er 9 måneder eller 4 år, og det er altså en af de bedste autostole til prisen.

Ligesom mange af de andre stole kan autostolen her også kun monteres fremadvendt. Det gør du ved at montere den med bilens isofix-system. Derudover kan stolen også fastspændes ved hjælp af Top Tether, hvor beslagene følger med, når du køber stolen. Top Tether sørger for, at barnet bliver udsat for mindre belastning ved uheld, da stolen ikke har mulighed for at ryge fremad i kollisionen.

Stolen til din 9 måneder til 12-årige “baby”

Så går vi et aldersskridt op i vores autostol test.
I den her vægtklasse er der tale om kombistole, som kan ændres, i takt med at barnet vokser sig større. Det er en stol, som kan anvendes, fra dit barn er 9 måneder, og indtil det selv kan sidde på sædet. Vi har fundet fire anbefalingsværdige kombistole, som du kan læse meget mere om her, der er næste del i vores autostole test.

Cybex Pallas 2-FIX

Find produktet her.

Pris:2.199,00 kroner

Vægtklasse: Børn fra 9 til 36 kilo (cirka 9 måneder til 12 år)

Montering: ISOFIX-connect

Her har vi første bud i den kategori fra vores autostol test, som er til, der ikke gider spendere mange penge på din nye autostol, men gerne vil have en af ordentlig kvalitet, så er Cybex Pallas et godt bud. Den består nemlig af en to-i-en-autostol, da beskyttelsespuden, som anvendes fra babyen er 9 til 4 år, kan fjernes. Dit barn kan herefter sidde i stolen indtil 12-års-alderen, og derfor er du ikke nødsaget til at tage ud og købe en ny, i takt med at baby vokser.

På stolen er der monteret en justerbar sikkerhedspude, hvilken har den samme funktion som en oppustelig airbag. Der er yderligere monteret sidekollisionsbeskyttelse, der sørger for, at dit barns hoved ikke lider skade under sammenstød. Begge dele øger sikkerheden og giver bedre stabilitet til dit barn, da den kan justeres alt efter barnets komfort og krop. Hvis du skal ud og købe en ny autostol, er den derfor både et sikkert, billigt og stabilt valg. Kort sagt en naturlig del af denne autostol test.

Premium I-MAX

Find produktet her.

Pris: 1.499,00 kroner

Vægtklasse: Børn fra 9 til 36 kilo (cirka 9 måneder til 12 år)

Montering: ISOFIX-connect

I en lidt anden prisklasse i vores autostol test finder du en Premium-autostol, som du blandt andet kan købe hos Coop. Autostolen her er også en kombistol, der kan justeres, i takt med at dit barn vokser. Det vil sige, at du kan bruge den, fra dit barn er 9 måneder til 12 år. Det eneste, det kræver, er, at du fjerner indsatsen og justerer nakkestøtten.

Autostolen monterer i bilen med isofix-beslag, hvilket øger sikkerheden og gør stolen nem at anvende. Som skrevet kan hovedstøtten justeres, hvilket giver dit barn den optimale beskyttelse under kollision. Når du skal montere autostolen, når du heller ikke at blive irriteret på din kæreste eller andre i nærheden. Den gør det yderst nemt for dig at sætte dit barn i stolen, da den har vippebare armlæn, og som forældre skal det være så let som muligt, hvorfor denne model fra vores autostol test er et godt bud.

Recaro Monza Nova IS Seatfix

Find produktet her.

Pris:1.895,00 kroner

Vægtklasse: Børn fra 9 til 36 kilo (cirka 9 måneder til 12 år)

Montering:Integreret isofix

Vores kære børn er det dyrebareste, vi har, og det er hele udgangspunkt for denne autostol test. Derfor skal de også have det bedste af det bedste, og det inkluderer også den bedste autostol på markedet. Det er dog ikke altid lige nemt at vurdere, hvilken en der er det. Men denne Recaro er dog et godt bud på en effektiv og anvendelig autostol. Den er beregnet til børn i alderen 9 måneder til 12 år og kan justeres, alt efter hvor stort dit barn er. Den er udarbejdet i holdbar og god kvalitet, der tåler maskinvask, når der er behov for det. Derudover er den kun anvendelig til at blive fremadvendt monteret, men tilbyder mange forskellige indstillinger, der får din baby til at sidde forrygende.

Stolen øger sikkerheden for dit barn, da den indeholder beskyttelse mod sidekollision og oppustelige hovedstøtter, der får dit barn til at sidde fast og trygt i sædet. En lille ekstra funktion er, at den tilbyder indbyggede højtaler i hovedstøtten, der giver dig mulighed for at sætte dit barns yndlingsmusik på anlægget enten via CD, MP3 eller iPod. Stolen er nem at installere og montere i bilen og skal blot monteres med det integrerede isofix eller spændes fast med bilens 3-punktssele.

Römer Evolva 1-2-3

Find produktet her. 

Pris: 1.499,00

Vægtklasse: Børn fra 9 til 36 kilo (cirka 9 måneder til 12 år)

Montering:3-punktssele

Næste model i autostole testen er fra Römer Evolva, og den passer til næsten alle biler, da du ikke behøver isofix i bilen, da den blot skal fastgøres med 3-punktssele eller 5-punktssele alt efter barnets størrelse. Den er designet i et flot og praktisk design, der sikrer dig et ergonomisk design, som du kun kan blive glad for. Den er nemlig justerbar og kan tilpasses til dit barns størrelse, så selv din 6-årige søn sidder helt fastspændt, når I kører ud på de befærdede veje.

Stolen indeholder en bakke foran, som du kan trække ud, hvis dit barn skal sidde og spise på vej hjem til bedstemor. Der er både plads til en snackbar og en lille juice i kopholderen. Som en ekstra sikkerhedsindstilling byder stolen på bløde og polstrede sidestykker, der tager kraften ved en sidekollision. Derudover er den også designet med specialskulderpolster, der reducerer barnets mulighed for at bevæge sig fremad, og sikrer, at barnet sidder helt fast i stolen uden risiko for at falde ud.

Autostole til de store barnerumper

Du kan også finde autostole, der passer til børn med en vægt på mellem 15 og 36 kilo. Der findes både selepude med og uden ryglæn, men de fire, som vi har fundet til dig i denne autostol test, er allesammen med ryglæn, da det er det mest sikre, når du skal ud og køre på vejene.

Recaro Monza Evo Seatfix

Find produktet her.

Pris:1.995,00 kr.

Vægtklasse: Børn fra 15 til 36 kilo (cirka 4 til 12 år)

Montering:Integreret isofix

Er du en af dem, der ikke længere kan kalde dit barn for lille – så er det vist også på tide, at du skal ud og investere i en autostol, som er anvendelig til de lidt større barnenumser, og her har du første bud på en model i vores autostol test. Autostolen fra Recaro er udviklet med udgangspunkt i ergonomisk støtte til dit barn. Derfor indeholder den også et sæde, der er designet med skum og gør det nemt for sædet at tilpasse sig netop dit barn. Den indeholder yderligere et ventilationssystem, der formindsker chancen for, at dit barn bliver for kold eller varm i sædet.

Autostolen fra Recaro monteres med isofix, som er integreret i stolen og derfor ikke er noget, som du skal ud og spendere flere penge på. Den indeholder desuden en justerbar nakkestøtte og er udviklet med forstærket armlæn, der sikrer dit barns hofter ved sammenstød. Stolen kan kun anvendes fremadvendt, men da dit barn på det her tidspunkt allerede er for stort til at vende omvendt, er det ikke en ulempe for dig.

Maxi-Cosi Rodi XP Fix

Find produktet her.

Pris: 1.309,95 kroner

Vægtklasse: Børn fra 15 til 36 kilo (cirka 4 til 12 år)

Montering:3-punktssele eller isofix

Hos Gucca tilbyder de dig at købe en autostol fra Maxi-Cosi, der beskytter og sikrer dit barn under enhver køretur, lange som korte. Når du skal montere autostolen, skal du blot benytte bilens 3-punktssele eller isofix. Hvis vi sammenligner med mange andre autostole, er den her utrolig nem at placere i bilen. Den er nemlig designet med Easy-Glide, der gør det meget nemmere for dig at sætte den korrekt fast uden problemer.

Ligesom mange af de andre autostole tilbyder stolen her også, at hovedstøtten kan justeres i højden, og derfor kan den anvendes til alle børn mellem 4 og 12 år. Hvis dit barn falder i søvn under bilturen, er det yderligere nemt og hurtigt at holde ind og vippe autostolen tilbage, så barnet kan sidde endnu bedre under sin lur med dette produkt fra vores autostol test.

Römer Kidfix SL Sict Cosmos

Find produktet her.

Pris:1.328,00 kroner

Vægtklasse: Børn fra 15 til 36 kilo (cirka 4 til 12 år)

Montering:Isofix og 3-punktssele

Autostolen fra Römer blev testvinder i 2015 i Bladet Tænk. Den er velegnet til børn i alderen 4 til 12 år og er derfor ikke anvendelig, hvis du skal ud og købe en autostol til din nyfødte lille spillop. Med stolen er det muligt at have flere autostole i bilen på en gang, da den ikke snupper overdrevet meget plads på bagsædet.

Stolen er udviklet i et lækkert materiale, der får dit barn til at sidde ekstra godt i stolen. Den indeholder derudover innovativ sidekollisionsteknologi, der giver dig tryghed i køresituationer, fordi den sikrer dit barn på bagsædet, når du ikke har mulighed for at beskytte det. Den er udarbejdet i et enkelt sort design, som passer i enhver bil og ikke forhindrer bilen i at se godt ud, selvom den har placeret et barnesæde bagi.
Modellen her er et oplagt valg, da det er en af de bedste autostole på markedet, og så kan du tilmed finde den til en kanon pris, hvorfor den selvfølgelig er med i vores autostol test.

Cybex Solution M S

Find produktet her.
Pris: 899,00

Vægtklasse: Børn fra 15 til 36 kilo (cirka 4 til 12 år)

Montering:3-punktssele

Coop er ligeledes komme med i denne autostol test, da du også kan købe de bedste autostole til lidt ældre børn her. Det inkluderer blandt andet den her autostol fra Cybex, der er designet i et flot sort, aftageligt betræk, som er let at vaske eller lufte på tørresnoren. Autostolen kan holde til børn på en vægt mellem 15 og 36 kilo og tilbyder en høj sikkerhedsstandard.

Der er nakkestøtte i stolen, som kan justeres alt efter barnets størrelse. Faktisk indeholder den hele tre positioner, der giver dig mulighed for at tilpasse stolen, så dit barn sidder perfekt, selv når du skal ud på lange køreture. Når du skal sætte stolen fast, er det med 3-punktssele, da den ikke indeholder isofix-montering ligesom de to forrige stole. Det er derfor vigtigt, at du spænder den rigtigt i, så stolen sidder fast i sædet og på samme tid ikke klemmer dit barn.

Den rigtige størrelse autostol

Nu har vi været igennem de mange bud fra vores autostole test, men vi har stadig nogle råd i ærmet, som du kan bruge til at vælge den bedste autostol til dit barns behov.
Når man skal ud og vælge autostol, er det vigtigt at vælge ud fra dit barns vægt som det første. Der er nemlig stor forskel på børns udvikling, og derfor er nogle babyer større end andre. Du bør derfor tage dit barn på armen, gå ned til en forhandler og forhøre dig!

Markedets autostole er inddelt i fire størrelser:

  • Børn på op til 13 kilo (fra 0 til cirka 12 måneder)
  • Børn på op til 18 kilo (fra 9 måneder til cirka 4 år)
  • Børn fra 9 til 36 kilo (cirka 9 måneder til 12 år)
  • Børn fra 15 til 36 kilo (cirka 4 til 12 år)

Derudover skal du huske, at det er lovpligtigt at anvende autostole til børn under 135 centimeter i Danmark, og så skal stolen være sikkerhedsgodkendt af EU. Den skal derudover passe til barnets alder, højde og vægt og være monteret efter producentens anbefalinger.
Alle modellerne i denne autostole test er godkendt til brug.

Huskeregler når du skal købe den bedste autostol

Det vigtigste for os alle sammen er vist, at vi føler os sikker i hverdagen, og det er nok også derfor, du er kommet til denne autostol test. Ingen må gå på kompromis med sikkerheden, når det kommer til den lille guldklump af et barn. En af de ting, som kan sikre jer, er at finde den bedste autostol. Og faktisk bør du købe din næste autostol sammen med dit barn, da det kun gør det hele nemmere. Hvis du ikke ved, hvad barnet vejer, og hvilken stol der passer til netop ham eller hende – så besværliggør du selv processen. Der er fire ting, du skal være opmærksom på, når du vælger autostol til din guldklump:

  • Vægtklasse
  • Sikkerhed
  • Ergonomi
  • Skadelige stoffer

Som et ekstra tip vil vi anbefale dig ikke at spænde dit barn fast i stolen med flyverdragt eller tyk jakke, da selen dermed kan komme til at sidde løst. Det er rigtig vigtigt, at selen sidder stramt, og dit barn sidder fast. Det forbedrer dit barns sikkerhed, da det ikke risikerer at ryge ud af selen i tilfælde af en kollision. Derfor bør du i stedet have et tæppe, en dyne eller en kørepose i bilen, eller også kan du jo give dit barn jakken på omvendt, når du har spændt det fast. For der er selvfølgelig ingen, der ønsker, at deres barn sidder og fryser omme på bagsædet.

Bevæg dig fra A til B med et barn i bilen

For at gøre køreturen i bilen til en god oplevelse, er det vigtigt, at man finder den bedste autostol til sit barn. Men det er ikke til at vide, hvordan man vælger den rigtige til sin baby. Der findes nemlig et utal af varemærker, vægtklasser, monteringsmuligheder og sikkerhedsforanstaltninger, der afgør, hvilken der passer til din bil og dit barn, og vi har i ovenstående tekst forsøgt at gøre det lettere med vores autostole test.

Vi har derfor beskrevet alle disse ting, så det bliver lettere for dig at filtrere mulighederne fra. Vi har beskrevet autostolene ud fra vægtklasse og herefter fundet de autostole, der er bedst i test. Hvis du skal ud og investere i en autostol, er det derfor en af de 16 autostole, som vi anbefaler dig at købe, alt afhængig af dit barn størrelse, vægt og alder. Har du nogle spørgsmål til noget i denne autostol test, så tøv ikke med at skrive.

You may also like

Leave a Comment