Home Bolig Spar penge på varmeregningen i hjemmet

Spar penge på varmeregningen i hjemmet

by skribent

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Det er kedeligt at bruge penge på regningerne til varme. De kommer hver måned, og der er ikke en eneste måned, hvor det er bare lidt interessant. Er du ligesom mange andre, vil du sikkert gerne spare lidt penge her, som du i stedet kan bruge på noget andet sjovt. Men hvordan sparer du penge på dine varmeregning? Det kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor vi kommer med nogle konkrete tiltag, du kan tage til dig.

Overvej at installere en varmepumpe

Det er ikke uden grund, at varmepumper bliver installeret i flere og flere hjem. Fordelene er mange, og besværet er nærmest ingen. Ved at skifte til en varmepumpe frem for det traditionelle oliefyr kan der i nogle tilfælde skæres 2/3 af varmeregningen. Prøv at tæl dine regninger op – det kan nok godt betale sig.

Selvfølgelig koster det lidt i investering at købe en varmepumpe, men de penge er hurtigt tjent ind, og så er det nok med et hav af renter. Ikke nok med at de vil være en besparelse på sigt, så kommer de fleste varmepumper også med nogle smarte gadgets, som du nok ikke har ved det nuværende udstyr.

Det slutter dog alligevel ikke her, fordi selvom besparelsen er nok i sig selv for flere, er det faktisk også en utrolig miljørigtig løsning. Dermed kan det både glæde din pengepung samt vores lille planet. Kunne det være interessant med en varmepumpe, kan du med fordel kigge forbi hos www.kinnan.dk. Her skal du nok hjælpe dig i mål med den helt rette løsning for dig og dine behov.

Isolering af loftet

Når der skal isoleres, er det oplagt at starte på loftet. Der er næsten altid mulige forbedringer, som kan gøre et indhug i varmeregningen. Typisk ligger der omkring 50-100 mm isolering på lofter, og dette kan altså forbedres med tre gange så meget, hvilket hurtigt kan mærkes. Der er selvfølgelig nogle forhold, der skal tages højde for, men det kan hurtigt blive en god gevinst, hvis man vælger denne vej.

Udskift de gamle vinduer

Dette er en af de dyre områder, fordi det kan godt koste en god sjat penge, når du skal skifte termoruderne ud med energiruder. Når det så er sagt, vil dette endnu engang være en løsning, som kan forbedre varmeregningen i din favør. Har du gamle ruder suser kulden ind i vintermånederne, og du kan risikere, at det bliver alt for varmt om sommeren. Har du de rette ruder, kan du se frem til at holde kulden ude, men derudover kan energiruder også holde på solens varme grundet deres konstruktion, hvilket er uundværligt om vinteren. Alt i alt har dette også betydning for din endelige varmeregning, der typisk vil være markant lavere, når ruderne er skiftet ud.

Ovenstående er alle større investeringer, men det er også dem, som du hurtigst kommer til at se gøre en forskel. Fælles for dem alle er også, at de kommer til at tjene sig ind med renter forholdsvis hurtigt.

You may also like

Leave a Comment