Home Bolig Omdekorer din bolig med en blanding af det moderne og det klassiske

Omdekorer din bolig med en blanding af det moderne og det klassiske

by skribent

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Er du glad for dit moderne hjem, mens du samtidig savner et mere klassisk look? Eller også savner du blot nogle forandringer i din bolig? Ser du ofte forskellige boligprogrammer, og dagdrømmer, at din bolig også ser sådan ud? Men måske står du bare lige og mangler den nødvendige motivation, der kan sætte dig i gang med at dekorere dit hjem. For det lyder da som noget af et projekt.

Men du behøver ikke at se din omdekorering som en længerevarende process, som kommer til at bruge for meget af din kostbare fritid. Du kan vælge at gøre det skridt for skridt, på dit eget tempo. På den måde vil du også detaljeret mærke hver enkel forandring, gradvist. Og du kan i denne guide finde lidt inspiration til, hvordan du kan kombinere det moderne med det så eftertragtede klassiske tvist, på din helt unikke måde.

Vær åben overfor hvad en genbrugsbutik tilbyder

Hvis du er gået hen og blevet lidt træt af din yderst moderne samt minimalistiske, men måske lidt for kolde, spisebord eller lædersofa, kan du overveje at få disse skiftet ud. Udforsk og tag på opdagelse i de mange genbrugsbutikker, hvor du kan finde masser af billige og charmerende gamle møbler, der ofte kan findes i en god stand. Og selv hvis du finder et nedslidt men trods alt meget smukt bord, kan du lakere den med en mørkebrun lak. Så vil den passe meget godt med en behagelig lædersofa i samme farve.

Hvis du desuden føler, at din stue står lidt tomt, kan du føje mere fyld på, ved at anskaffe dig et stort bogskab til alle dine favoritbøger. Giv skabet en tur med lakken, så den kommer til at matche dine andre møbler.

Lad dig inspirere af de sydeuropæiske farver

Det er ikke en stor hemmelighed, at borgere fra middelhavslandende er glade for lyse og sommerlige farver, bl.a. når de indretter deres hjem. Dette kan i kombinationen med den sydlige klima give en skøn fornemmelse af det klassiske look. Du kan starte med det enkelte, og anskaffe dig nogle smukke og kulørte puder.

Og hvis du har mod på at ændre endnu mere af dit hjem, kan du overveje at male din soveværelse om til en lys pastelfarve, f.eks. i en appelsinfarve. Den meget lyse og positive pastelfarve vil gøre det lettere for dig at stå op om morgenen, især nu hvor det er meget mørkt og regnfuldt. En opfriskende farve vil nemlig hjælpe dig med at starte din dag på den mest livsglade facon. Og du vil hurtigt begynde at glæde dig til at lægge dig til at sove i din nymalede soveværelse.

Det kan dog godt tage et stykke tid, før den spidse lugt fra dine nylakerede møbler og din nymalede værelse forsvinder. Hvis du ikke kan vente til lugtene fordamper, før du nyder din omdekorerede bolig, kan du undgå dem med en luftfrisker, som du kan finde på https://www.cleanmanagement.dk/

 

You may also like

Leave a Comment