Home Børn Hold den perfekte babyshower

Hold den perfekte babyshower

by Minilove.dk
Gave

Er det tid til at holde babyshower for en af dine kære? Det er et højdepunkt, som mange ser frem til med forskellige følelser, fordi det er en meget stor begivenhed, som man ofte ikke rigtig tænker over, før det egentlig sker. Men hvordan er det så lige, man skaber en dejlig babyshower?

De fleste ved, hvor hårdt det kan være for veninden, som er gravid. Hun går måske og glæder sig helt vildt til at blive mor, men det er samtidig hårdt for hende at gå derhjemme med alle forventningerne. Derfor kommer det berømte babyshower ofte som en glædelig oplevelse.

Skal du glæde en god veninde med en god babyshower, kan du med fordel forberede dig lidt. Hos Brønsholmfinder ud eksempelvis et udvalg af flotte gaver, som måske vil falde i god jord. Det er noget, man typisk kan gå flere sammen om, så man får skrabet sammen til en rigtig god og værdifuld gave.

Mange køber også noget, som passer til barnet. Det kan være et lille stykke legetøj, til når det bliver lidt ældre. Det kunne også være noget beklædning, som i mange tilfælde vil være en virkelig sød gave.

Stemning

Den må godt få lidt ekstra, når der er tale om babyshower. Det gælder selvfølgelig ikke den vilde fest og alkohol, når den gravide skal have en god oplevelse. Sørg derimod for at pynte lidt op, når I ankommer, og skab en hyggelig stemning for hele selskabet. Der hører sig selvfølgelig balloner til en rigtig babyshower. Det er super hyggeligt, og det er samtidig rigtig nemt at fjerne igen, så det ikke sviner i hele huset.

I kan også tage lidt god musik med og selvfølgelig sørge for, at der er lidt lækkert til ganen. Det er sådanne ting, de fleste sætter pris på, og så er det ellers bare at nyde det gode selskab.

Afstem forventningerne

I kender sikkert værtinden ret godt, når I planlægger en babyshower. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at gæsterne alle sammen kender hinanden, og derfor kan det være vigtigt at lave lidt forventningsafstemning på forhånd. Det kan handle om, hvor mange penge der skal bruges, eller hvor stort et nummer der skal gøres ud af det.

Samtidig handler det om at tilpasse niveauet til værtinden. Måske I kan spørge kæresten lidt til råds, så I ved, hvad hun egentlig ønsker sig. Nogle vil rigtig gerne have nogle aktiviteter, som selvfølgelig skal passe til en gravid mave. Andre vil hellere bare have en hyggelig formiddag, hvor I sidder sammen og snakker en masse.

Der er rigtig mange følelser involveret i at blive forælder, og der kan være mange ting at få snakket om. Måske er det lidt svært at få det hele sagt, så tænk over, hvordan det foregår på en hyggelig måde for den gravide, som selvfølgelig har langt det meste at tænke over.

Det kan hurtigt blive en rigtig sjov omgang, hvor I måske taler om barnets navn, eller hvordan det bliver, når barnet kommer til verden.

You may also like

Leave a Comment