Home Fest Hold den bedste fødselsdag for dit barn

Hold den bedste fødselsdag for dit barn

by skribent

Når du skal holde en fødselsdag for dit barn, skal det hverken være dyrt eller uoverskueligt. Det skal være en stor fest, hvor børnene har det fedt. Og hvor tiden er ikkeeksisterende. 

Og det behøver ikke være en besværlig opgave for dig som forælder. Du kan arrangere tema og lege, der er simple og ligetil. Og det samme gælder for maden. 

Du kan eksempelvis rykke fødselsdagen udenfor, hvis du har mulighed for det. Børnene vil elske det, og du slipper for et stort rod indenfor. Og det er et eksempel på at gøre fødselsdagen mere overskuelig. 

Pynt op med en masse farver til mad og leg

Børn elsker farver. Og jo mere du har pyntet op med det, jo gladere bliver de. Uanset om du holder fødselsdagen indenfor eller udenfor, så pynt op. Udenfor kan du pynte med flag, balloner og lanterner – i en masse farver. 

Indenfor kan du også pynte med guirlander. Køb eventuelt engangsservice i masser af farver. Så slipper du for opvasken og ødelagt service. 

Når du skal arrangere lege, så overvej, om de skal foregå inde eller ude. Hvis de er udenfor, kan du arrangere en ’donut-leg’. Her skal du have en donut til alle. Hæng dem op i en snor. Og nu gælder det for børnene om at spise kagen hurtigst uden hænder. 

Er I udenfor, kan du give børnene mulighed for at lege med sæbebobler. Her kan alle være med. Har du et lille bassin, så lav sæbeboblevandet heri. Børnene kan bruge hulahopringe til at lave store sæbebobler over hinanden.  

Gå ikke ned på mad og sunde snacks

Når du skal beslutte dig for mad, kan du lave en blanding af sunde og søde sager. Til dessert kan du lave en lille isbar, hvor der er et udvalg af forskellige toppings. Lad selv børnene pynte deres is, hvis de har den rette alder. Et alternativ er at bestille en milkshake-maskine. Det er anderledes, men alle kan være med. Og så er det nemt for dig. 

Vil du gerne have en sund snack med, så server det på en sjov måde. Du kan eventuelt servere en vandmelon på en ispind. Eller lave grøntsagsspyd med forskellige grøntsager.

Slutteligt må du ikke glemme slikposerne. Du kan gøre sådan, at børnene kan vinde poserne i forbindelse med en leg. Eller de kan få dem midt på dagen. Du kan med fordel lægge underholdning heri også. Det kan være tatoveringer, en hoppebold eller andet. 

You may also like

Leave a Comment