Home Børn Gode råd til det perfekte prinsesse-look

Gode råd til det perfekte prinsesse-look

by skribent

Er du så heldig at være forælder til en lille pige? De fleste piger elsker i deres barndomsår at lege fine prinsesser. De klæder sig ud i flotte kjoler, tager fine sko på, bærer blinkende smykker, og ikke mindst sætter de deres hår op på smukkeste vis. Selvom din lille prinsesse måske ikke er særligt gammel, oplever du formodentlig, at hun allerede har høje krav til sit udseende. Hun går sikkert meget op i, hvordan tøjet og håret sidder. Men det kan være vanskeligt at opretholde det fine og flotte prinsesse-look i en travl hverdag, hvor gøremålene er mange, aktivitetsniveauet er højt, og hvor der er fart over feltet.

Kan du nikke genkendende til det ovenstående? I så flad gør du klogt i at læse med nedenfor. I dette korte indlæg sætter vi fokus på det ”perfekte prinsesse-look” og giver dig et par gode råd til, hvordan du relativt ubesværet og nemt kan sikre din lille pige påklædning og frisure, der er selv en prinsesse værdig.

Tænk i både praktisk og smukt tøj, der er en prinsesse værdig

Kun det bedste af det bedste er godt nok til din lille guldklump. Derfor er det afgørende først og fremmest at lytte til hendes ønsker og smagspræferencer, så du kan ramme plet med det outfit, du køber til hende.

Når det så er sagt, er du som forælder den voksne og den person, der i sidste ende bestemmer og træffer beslutningerne. Det betyder også, at du med fordel kan indtænke praktik og funktionalitet i dit valg af tøj. Gå efter det hverdagsagtige prinsesse-look, hvor du får kvalitetsorienteret og slidstærkt tøj, der rent faktisk tåler dagligt brug af din lille krudtugle. Dette behøver langt fra blive på bekostning af det æstetisk elegante udtryk, da der findes et væld af flotte designs med feminine farver, blonder, pailetter, perler og mange andre dekorative detaljer.

Sæt prinsessefrisuren – nemt, hurtigt og simpelt

Når du skal sende ungerne ud ad døren om morgenen, gør bølgerne ofte højt, og det kan være svært at finde tid og overskud til at pynte din lille prinsesse – og ikke mindst sætte prinsessefrisuren. Men frisuren behøver nu ikke bestå af proptrækkerkrøller, diadem og glimmer. Mindre kan også gøre det.

Derfor er det anbefalelsesværdigt at investere i forskelligt og flot hårpynt, der nemt og hurtigt kan sættes i håret og samtidig være med til at skabe en bestemt opsætning og frisure. Med et smukt hårspænde med perler eller figurer eller et fint hårbånd med en blomst vil du hurtigt kunne give din lille pige fornemmelsen af at have en vaskeægte prinsessefrisure.

Hverdagsprinsessen og festprinsessen – hver ting til sin tid

Det sidste gode råd, vi vil give dig, er at tænke i to slags prinsessekategorier: ”Hverdagsprinsessen” og ”festprinsessen”. Hver prinsesse til hver sin tid. Hvis du tydeligt får kommunikeret dette over for din pige, vil det også være meget nemmere for hende at kunne ”nøjes” med hverdagsudgaven til dagligt. På den måde bliver det også mere specielt, når hun til særlige og festlige lejligheder får lov til at klæde sig på med det helt store og udbyggede prinsesse-outfit.

Held og lykke med prinsesse-looket.

You may also like

Leave a Comment