Home Fest Feminin stil til hverdag og fest – sådan gør du

Feminin stil til hverdag og fest – sådan gør du

by skribent

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Hvis du vil sikre dig en moderigtig, men samtidig klassisk stil, er det feminine look vejen frem. Der er mange fordele ved en klassisk og feminin stil. Du er altid velklædt, og de fleste items kan du bruge både til hverdag og fest. De mange fine detaljer ved et feminint look gør nemlig, at du aldrig fremstår kedelig. Samtidig er det nemt at pifte et hverdagslook op med de rette accessories. Vi giver dig tre tips til, hvordan du får en feminin stil.

Gå efter print og fine detaljer

Print og mønstre har længe været in i modebilledet, og tendensen holder fortsat. Til modeugen i København var print fra top til tå en gennemgående tendens, som vi kommer til at se mere af til efterår og vinter. Tøj med print er et godt udgangspunkt for en feminin stil. Der findes mange fine print på alt fra kjoler til skjorter og bukser. Der er ingen regler for, hvordan du sammensætter de forskellige slags print – du kan både kombinere farver og mønstre, som det passer dig.

Mange danske brands er især gode til at lave kjoler med det fineste print. Lige nu ser vi mange dyreprint og blomsterprint. Et eksempel er Second Female-kjoler, som du finder i klassiske og elegante design med fokus på flotte print. Første skridt på vejen mod en feminin stil er at anskaffe dig kjoler, skjorter og andre styles med print og farve. På den måde kan du skabe din egen personlige stil, som ved hjælp af forskellige mønstre og udtryk fremstår feminint. I det hele taget skal du gå efter fine detaljer. Ud over print kunne det være glimmer, flæser og fine stofkvaliteter som silke.

Brug klassiske smykker

Smykker kan give liv til ethvert outfit. Hvis du vil have en feminin stil, er klassiske smykker oplagte. Voldsomme smykker vil nemlig tage for meget fokus og fjerne det enkle og feminine udtryk. Derfor bør du bruge klassiske øreringe, armbånd, halskæder og ure i guld eller sølv. Gerne med perler eller sten. 

Med smykker kan du nemt forvandle et hverdagslook til et festlook. Når du i forvejen har en feminin stil med fine detaljer, behøver du faktisk ikke andet end lidt ekstra smykker og en festlig makeup for at blive klar til fest. Når der hurtigt er styr på festlooket, har du desuden mere tid til at forberede festen, når du selv er vært. Så kan du bruge din energi på mad, pynt og andre praktiske ting. På all4party.dk finder du for eksempel et stort udvalg af fødselsdagspynt i forskellige farver og temaer.

Miks jordtoner med feminine farver

En anden tendens, som dominerede til modeugen, er farver i jordtoner. Disse farver er gode til at skabe fundamentet for en feminin stil, da de er bløde og nedtonede. De jordtonede farver passer især godt sammen med farven nude, som virkelig signalerer femininitet og elegance. Et miks mellem jordtoner og farver – som eksempelvis en sart rosa – vil give dig en smuk stil. Du kan sagtens tilføje print og andre detaljer – det er nemlig en af fordelene ved modebilledet lige nu, der tillader, at vi mikser mønstre og farver på kryds og tværs.

You may also like

Leave a Comment