Home Børn Bæredygtig shopping til både dig og dit barn

Bæredygtig shopping til både dig og dit barn

by skribent

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Juletiden nærmer sig, og derfor står den også på de helt store juleindkøb, når ønskesedlerne begynder at tikke ind. Men hvad skal man egentlig give sin baby i julegave – og hvad kunne du selv tænke dig at have liggende under juletræet? 

Klimaet er en stor faktor, når vi taler om julegaveshopping. Det kan derfor være en god idé at sørge for, at du indtænker dette i julegaverne, således du kan kompensere en smule for det høje forbrug i julen. Vi skal dog være de første til at sige, at man i julen altid vil øge forbruget, men dette kan selvfølgelig altid gøres med omtanke. 

Babytøj med et bæredygtigt mindset

Det er jo aldrig bæredygtigt at købe en masse gaver, men gaver skal der til, når juleaften nærmer sig. Der er en god mulighed for at kompensere, specielt hvis du til din egen baby køber det, I mangler til babyen. 

Det kan eksempelvis være noget lækkert tøj, som bærer præg af et bæredygtigt mindset. Hos Organic Minds finder du et stort udvalg af økologisk børnetøj samt mulighed for at finde noget legetøj uden brug af kemikalier. 

Udover at bæredygtigt babytøj er rigtig godt for miljøet, så er det i høj grad også det allerbedste valg til din og andres babyer. Når tøj er bæredygtigt, vil der heller ikke være alle mulige kemikalier i tøjet, samt tøjet vil altid være økologisk. 

En gave til dig, der passer til tiderne under COVID-19

Med det bæredygtige mindset in mente kan du ønske dig fine stofmundbind, så du ikke altid behøver at tage et engangsmundbind i brug. Mange bruger nemlig stofmundbind både til indkøb og den kollektive trafik. Nogle er mere påpasselige end andre, og det kan være en fin idé også at have engangsmundbind med i tasken. 

Stofmundbind er ikke CE-mærkede, som de fleste engangsmundbind er, men de er alligevel godkendt til både den kollektive trafik, indkøb samt på andre offentlige steder – fuldstændig på lige fod med engangsmundbindet. Derudover er stofmundbind også meget mere behageligt at sidde med grundet dets bløde stof. 

Du kan ønske dig mundbind fra Mundbind.nu, hvor du både har mulighed for at finde engangsmundbind og stofmundbind. 

Indpakning af gaver 

En mulighed til indpakning kan være stof. Stof har den fordel, at det kan pakkes lige så flot ind, som var det gavepapir, og der er mulighed for at finde stof i alle mulige former for farver, mønstre og materialer. Ydermere er der mulighed for genbrug, hvilket er godt ift. den planet, som din baby skal vokse op på. 

You may also like

Leave a Comment