Home Babyudstyr Babynest test – find det bedste babynest til dit barn

Babynest test – find det bedste babynest til dit barn

by skribent

Er du på udkig efter en babynest – så har vi her lavet en gennemgående babynest test? En babynest lader dit barn sove trygt og sikkert, og det er et must til din nye baby. Det er vigtigt at beskytte dit barn og give det tryghed, som var det i mors mave, fra det er allermindst. Du kan blandt andet bruge en babynest som en ekstra seng, i tremmesengen, på gulvet, i barnevognen eller tage den med, når du er på farten. Den er et helt uundværligt og smart tilbehør til din guldklump fra fødslen af og til omkring 6 måneders alderen. Du kan finde mange forskellige varianter af babynests i et væld af farver og mønstre. Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken babynest du vælger, da der foruden design er stor forskel på kvaliteten. Derfor har vi samlet seks af de bedste babynests, som scorer højt på både design, kvalitet og komfort, og som du roligt kan putte din baby i.  De seks babynests henvender sig altså til dig, som ikke vil gå på kompromis med udstyr til din baby. Der er selvfølgelig babynests i forskellige prisklasser, så læs med her for en detaljeret guide af de bedste babynests på markedet.

Filibabba-babynest – Luftballoner

https://sovedyret.dk/filibabba-babynest-luftballoner

Kan købes hos sovedyret.dk for 599 kr.

Første model i vores babynest test er fra en Filibabba-model, og her får du en babynest i et flot design i cremefarvet med gråtonede luftballoner. Der er sans for detaljerne, og babynesten lukkes således i bunden med et stilrent læderspænde med to guldfarvede trykknapper. Du kan justere babynesten med snore, så den passer perfekt til dit barn. Det er ikke kun designet, der er i top, men kvaliteten ligeledes. Filibabba er nemlig et dansk brand, som fokuserer på kvalitet og miljø, og derfor er babynesten naturligvis GOTS-certificeret, så den er lavet i 100% økologisk bomuld og fri for skadelig kemi. Kort sagt er denne model selvskrevet til vores babynest test.

Din baby vil få glæde af en ultimativ komfort med en 4 cm tyk madras, tykke sider og en let skrå madras, så hovedet ligger en smule hævet. Selvom du allerede elsker din baby over alt på jorden, ved du sikkert allerede nu, at en baby både gylper og savler, så tøj og diverse bliver snavset godt til. Det gælder selvfølgelig også babynesten, som indimellem er nødt til at blive vasket. Filibabba har gjort det let og hurtigt for dig, så du blot skal afmontere spændet og tage madrassen ud, hvorefter du kan vaske babynesten skånsomt på 30 grader eller i hånden. Vi starter stærkt ud, og ovenstående er en af de absolut bedste babynest på markedet.

Babynest fra Sebra, In the Sky vintage rose

Find produktet her. 

Kan købes hos babygear.dk for 599 kr.

Den næste model i vores babynest test fra Sebra er i smukke rosa nuancer med en ensfarvet kant og mønstrede skyer i bunden. Hvis du ikke er til sarte rosa farver, kommer babynesten i fem andre farver, som du kan vælge mellem inde på hjemmesiden. Der skulle altså gerne være noget, der falder i lige netop din smag. Materialerne er af højeste kvalitet med GOTS-certificeret betræk i 100% økologisk bomuld og fyld af polyester, så baby ligger blødt og trygt i babynesten. Du kan nemt tage madrassen og puden i kanten ud af betrækket, når babynesten trænger til at blive vasket.

BabyNest fra Småfolk (GOTS) – Mini Apples – Grå

Find produktet her.

Kan købes hos babygear for 424kr.

I den laveste ende af prisskalaen i vores babynest test finder du denne model fra Småfolk. På trods af prisen er babynesten både alsidig og i et tidløst design, så du kan bruge den i mange år frem. Den er desuden meget fleksibel og kan justeres i størrelsen fra 50 til 70 cm., så den passer perfekt til dit nyfødte barn og frem til det er ca. 6 måneder. Babynesten omkranser din baby og beskytter den mod træk udefra. Ligesom testens andre varianter går du heller ikke ned på kvalitet med denne komfortable rede i 100% behageligt GOTS-certificeret bomuld. Madrassen består af fast polyesterskum og er vandafvisende, så den kan modstå, hvis du spilder noget, eller hvis der sker nogle uheld. Du kan let tage madrassen ud af betrækket og vaske babynesten på 40 grader, når den trænger. Leder du efter en af de bedste babynest til prisen, har du her et kvalificeret bud.

BORN Copenhagen Babynest – Midnight Dust

Find produktet her.

Kan købes hos parcellet.dk for 899 kr.

Næste levende billede i denne babynest test er fra BORN Copenhagen, og her får du en luksuriøs og måske det bedste babynest til både drenge og piger. Det er den dyreste model i vores babynest test, men den er også superanvendelig og funktionel. Designet er eksklusivt og passer perfekt til parret, der har en moderne og nordisk stil. Sovereden har en ensfarvet lysegrå yderside med en hvid kant og et indvendigt hvidt print med mørke, petroleumsfarvede små prikker. Materialerne er af den bedste kvalitet med betræk i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld og fyld i 100% polyester, så baby ligger dejligt blødt i nesten. Madrassen er tre centimeter tyk og kan nemt tages ud af betrækket, så babynesten kan vaskes. Hvis du vil passe ekstra godt på babynesten, kan du købe et matchende vandafvisende hovedstykke, så du ikke behøver at vaske hele nesten hver gang. Du kan desuden selv styre størrelsen med de skjulte snører, så du får en superbrugbar babynest, som du kan få gavn af, helt indtil baby er ca. 8 måneder. Er du på jagt efter det bedste babybest, har du et rigtig godt bud her.

Konges Sløjd Babynest – Étoile

Find produktet her.

Kan købes hos parcellet.dk for 649 kr.

Denne fine babynest fra Konges Sløjd er i off-white med et smukt og enkelt stjerneprint, og designet alene giver den plads i vores babynest test. Du kan lyne betrækket af, så det nemt kan vaskes ved 30 grader, når det er nødvendigt. Du må dog endelig ikke tørretumblere betrækket, men det kan godt tåle at blive strøget ved svag varme, hvis det krøller. Konges Sløjd er et dansk mærke, der går højt op i kvalitet, funktionalitet og enkelthed, så du er sikret et stilet og komfortabelt produkt. Den hyggelige babyrede er GOTS-certificeret og fremstillet i 100% økologisk bomuld og med en skummadras i bunden, så den er dejlig blød og tryg at sove i for baby. Udvendig måler babynesten 80 cm og i bredden måler den 48 cm.

BabyNest fra Filibabba – Organic – Ocean Grey

Find produktet her.

Kan købes hos babygear.dk for 598 kr.

Testens sidste babynest er som den allerførste også fra Filibabba. Sovereden kan lidt af det hele, så du får et meget alsidigt produkt. Der er kræset for detaljerne med en helt speciel og fin læderlukning, så du kan justere babynesten og tilpasse den til baby fra helt lille og op til 6 måneder. Det danske mærke Filibabba har designet et enkelt grafisk print i en smuk ocean grey farve, så den henvender sig til det stilrene og skandinaviske hjem. Kvaliteten af nesten fejler naturligvis ikke noget. Madrassen er af fast polyesterskum, og betrækket er fremstillet i 100% GOTS-certificeret økologisk blødt bomuld og kan vaskes skånsomt ved 30 grader. Filibabba har desuden tilføjet en såkaldt cuddlenest, som skåner dit barn for træk udefra. Hvis du har lyst til at se nærmere på babynesten, kan du se nogle af dens funktioner i denne video.
Nu har vi været igennem vores babynest test, og nu kommer vi så med nogle råd, du kan tage til dig.

Brug babynesten til at skabe tryghed for baby og dig selv

Den bedste babynest er meget anvendelig, og du kan bruge den i de fleste situationer. Den vejer og fylder ikke særlig meget, så du kan have den med dig overalt. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor lille en nyfødt baby er, og det kan virke voldsomt at putte dit barn ned i en stor og afskærmet tremmeseng. I stedet for kan du lægge din babynest ned i barnesengen, så det skaber tryggere omgivelser, og nesten fungerer som en blød rede, der varmer baby. Det vil få den nyfødte til at sove langt bedre og tryggere. Den nyfødte baby er vant til at ligge trygt inde i mors mave, og babynesten har til formål at give baby den samme fornemmelse og følelse af tryghed. Men du kan også tage nesten med dig, når du ser en film i sofaen, eller når du laver mad, så du har baby lige ved siden af dig. Det giver både dig og baby en tryghed, og du kan roligt nyde, hvad end du har gang i. Når du skal finde den bedste babynest i test, kan det kort sagt klar anbefales, at du ser nærmer på ovenstående modeller, så du får en, der passer til dig og din babys behov.

Find en babynest, der passer til dig

Som du nok kan se ud fra vores babynest test, findes der mange forskellige varianter af babynests, alle sammen i vidt forskellige designs. Der er helt sikkert noget for enhver smag, lige fra den stilrene og skandinaviske forbruger til den mere moderne og farverige forbruger. Du skal vælge den babynest, der passer ind i dit hjem, men det er naturligvis også vigtigt at huske på, at designet ikke er altafgørende. Det essentielle er først og fremmest, at kvaliteten er i top, og at babynestens funktioner passer til det, du har behov for i hverdagen. Gå efter en babynest, der kan justeres, så du kan tilpasse den til dit barn, når det vokser. Og husk på, at den bedste babynest er en god investering, da du sagtens kan genbruge den til dine børn i fremtiden. Du har nu fået en masse ny viden og inspiration fra vores babynest test, så du er klar til at gå i gang med at lede efter en ny den bedste babynest. God jagt!

You may also like

Leave a Comment