Home Tips Alle kan have stil – selv din kæreste

Alle kan have stil – selv din kæreste

by skribent

Det kan virke som en fjern drøm med en stilfuld kæreste. Selvom det ikke er udseendet, der tæller, finder mange kvinder, at deres partner ville være mere attraktiv, hvis de iklædte sig et par bukser, der rent faktisk passede og en trøje, der ikke var ti år gammel.

For de fleste virker det utænkeligt, at deres partner vil vende 180 grader og pludselig have øje for stil – alligevel er det muligt, hvis I blot gør det sammen. Selvfølgelig skal man ikke lave om på sin partner, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan hjælpe ham til at opnå et stilfuldt look. Denne artikel er en hjælpende hånd til dig, der drømmer om en kæreste med sans for påklædning. For selvom det virker umuligt, er det i langt de fleste tilfælde muligt at optimere kærestens stil – hvis blot det gøres med kærlighed.

Væk opmærksomheden hos din partner

Går din kæreste ud af døren med to forskellige farvede strømper på, er det nok, fordi han ikke er bevidst om sin påklædning. Forhåbentlig ønsker din kæreste, at du finder ham attraktiv og lækker, men når sokkerne ikke matcher eller tøjet burde være endt i skraldesækken frem for på kroppen, er det nok, fordi han ikke er klar over, at hans stil også har indflydelse på din attraktion.

Hvis du ønsker, at din partner skal forbedre sin stil, kræver det først og fremmest, at du tager snakken med ham. Ønsket om at skifte ud i garderoben skal være hans valg; et valg, der er nemmere at tage, hvis han ved, at det er dit ønske – og at du gerne vil hjælpe ham.

Han finder højst sandsynligt stil, shopping og tøjsammensætning svært at forholde sig til, men hvis han bliver opmærksom på, hvorledes og hvorfor han skal gribe det an, bliver det i langt højere grad naturligt for ham.

Udskift garderoben til det bedre

Hvis din kærestes garderobe er kørt helt ud i nødsporet, er det måske på tide med en større aktion for at få ham på rette kurs igen. For at skabe stilbevidsthed og en forbedret garderobe, skal der først ryddes ud i den gamle. Når de elementer, der forstyrrer hans stil, er sendt til genbrug, er det på tide at opbygge en garderobe bestående af ting, der komplementerer hans personlighed og krop.

Les Deux er et godt bud på et dansk brand, der leverer klassisk, pænt tøj, der vil falde i de flestes – både mænd og kvinders – smag. Til den nye garderobe bør der vælges items, der passer sammen i mange kombinationer, ligesom det bør komplementere den krop, der ifører sig tøjet såvel som være af en oprigtig god kvalitet.

Hjælp, hvor der kan hjælpes

Din partners stil er, som tidligere nævnt, nok kørt i sænk, fordi han ikke selv har øje for, hvad der passer godt sammen, og hvad der er aktuelle tendenser i modebilledet. Derfor kan det være en fordel, at han er indehaver af en veludstyret basisgarderobe, der ikke så let går af mode.

For at gøre det lettere at sammensætte lækre outfits, kan I hjælpes ad med at planlægge sammensætninger på forhånd. En sådan aktivitet indleder også til en sund samtale om, hvornår du finder din partner ekstra attraktiv – og omvendt.

At gøre sig til for den anden i et forhold er at vise kærlighed og omtanke, og det er det, der kendetegner et stærkt forhold. Så vis din partner i den rigtige retning, men lyt også, når han giver udtryk for, hvad han finder stilfuldt ved dig – ofte kommer det også indefra.

You may also like

Leave a Comment