Home Børn Aktivér dit barn i haven, og hop ud i trampolin-glæderne

Aktivér dit barn i haven, og hop ud i trampolin-glæderne

by Minilove.dk

Børn elsker udelivet, og de har generelt et dejligt energisk behov for at lege, udforske og brænde energi af, så hvorfor ikke bidrage til, at legen kan udfolde sig i haven? Hvis du er så heldig at have en stor have, kan du sagtens gøre det mere attraktivt for dit barn at lege under åben himmel og på den måde skabe et alternativ til den leg, der foregår bag husets fire vægge. Det kan nogle gange være lidt for fristende at sidde i sofaen med iPad’en og spille de nyeste online spil, mens det gode sommervejr brager derudad uden for vinduerne. Dette scenarie kan formentligt både børn og voksne fra tid til anden nikke genkendende til. Men hvad gør man så? Det er her, trampolin-glæderne kommer ind i billedet.

Er du og dit barn ramt af en gal trampolin, så er I ikke alene

Trampolinerne har indtaget de danske haver, og det er med god grund. Det er en alletiders beskæftigelse for børn og ikke mindst for mødre og fædre, som lige skal fremvise deres akrobatiske evner, selvom de måske har glemt, at smidigheden ikke længere er, hvad den har været. Det resulterer mange gange i mindre elegante badutspring til stor morskab for dem, der observerer. Og er der noget bedre end at kunne grine lidt af sine forældre? En trampolin i haven er i hvert fald en super mulighed for at aktivere børnene og samtidig få et billigt grin, når en uerfaren hopper vover pelsen og begiver sig ud på trampolinens hoppende grund. Men den giver lige så meget grund til beundring, når børnene lige pludselig udfører alt fra splitspring til baglæns salto. Er dit barn også ramt af en gal trampolin, så er det helt sikkert værd at læse videre.

Kvalitet og sikkerhed skal være i top

Når du vælger en trampolin til haven, er det en god idé, at du gør dig nogle overvejelser inden købet. Er din have stor og indrettet således, at du kan nedgrave trampolinen? Hvis den er, er der visse fordele ved at investere i en trampolin, der kan graves ned i græsplænen. En nedgravet model sikrer, at dine børn ikke falder langt ned, hvis uheldet er ude, og samtidig står den fast, når efterårsstormen raser. Hvis din have ikke er indrettet til at grave trampolinen ned, kan du sagtens få en sikker model på ben. Nogle af fordelene ved en sådan model er, at den hurtigt kan samles, og at den er mobil, så den kan flyttes rundt alt efter behov. Uanset om du vælger en nedgravet model eller en model med ben, er det vigtigt, at du vælger en model, som har god kantbeskyttelse og et sikkerhedsnet og kan holde i mange år. At vurdere en trampolins holdbarhed kan være svært, hvis man ikke har nogen forudgående viden eller erfaringer med trampoliner. Et par gode råd i den forbindelse er at undersøge fjedrene. Fjedrene skal være modstandsdygtige over for rust, og så bør du altid tjekke konstruktionen og hoppedugen. Det vil sige, at en sikker konstruktion typisk vil bestå af galvaniseret stål, mens hoppedugen skal være fremstillet i et slidstærkt materiale. Hvis du vil vide mere om forskellige typer af trampoliner, kan du med fordel besøge dette link. Der findes rigtig mange forskellige trampolinmodeller, og det vigtigste er, at du finder lige præcis den, der opfylder dit og dit barns behov, så I sammen kan nyde aktiviteten i haven.

You may also like

Leave a Comment