Home Tips Uundværlige ting til haven

Uundværlige ting til haven

by erik1010

Har du mindre børn? Har du have? Hvis du kan svare ja til begge spørgsmål, kan du med stor fordel læse med her. Vi har nemlig taget et nærmere kig på de allermest uundværlige legesager til haven, og så har vi samlet de bedste lige her.

Læs derfor med her og bliv inspireret til, hvordan du kan udnytte haven bedst muligt, så børnene bliver glade – og ikke mindst aktiverede. Vi har både ting til den store have, til den mindre have og til den have, som i virkeligheden mest minder om et frimærke.

Trampolin

Først og fremmest skal vi se nærmere på én af de absolutte børnefavoritter, nemlig trampolinen. Trampolinen kommer i mange forskellige størrelser og varianter – der er både de almindelige runde, der er ovale, der er fritstående, og der er modeller, som er gravet ned i jorden. Med andre ord er der noget til ethvert behov og til enhver have.

Det kan være svært at gennemskue, hvilken type der kan være bedst og matche jeres behov allerbedst. Der er primært to faktorer, som kan spille ind. Først og fremmest er størrelsen på jeres have en væsentlig faktor. Det giver næsten sig selv, og her er det nok primært forældrene, der skal blive enige.

Dernæst kan I overveje, hvilket trampolin-behov jeres børn egentlig har. Har I mindre børn, som primært hopper op og ned, eller har I lidt større børn, der også laver tricks og måske endda saltomortaler? Det er ikke nødvendigvis den samme trampolin, som møder de forskellige behov.

Sandkasse

Til de mindre børn er en sandkasse med låg helt genial. Der er mange, mange timers leg i sådan én, og investerer I ovenikøbet i én med låg, vil sandet være godt i længere tid. Ligesom med alle andre ting er der mange modeller at vælge mellem. Lige præcis når det kommer til sandkasser, er der lavet en rigtig god test, som du kan lade dig inspirere af, inden du svinger dankortet. Se testen her og find den nødvendige inspiration.

Legehus

Endnu en ting til de mindre børn, nemlig et legehus. Legehuse kommer i et utal af forskellige varianter og ikke mindst materialer; de fleste modeller er i enten træ eller hård plast. Med et legehus kan dit barn udfolde sig i kreativ leg, og kombinerer du med en sandkasse eller blot med noget legemad, kan dit barn lege butik eller restaurant. Et legehus henvender sig til børn lige fra, at de kan stå og gå, til de bliver flere år gamle.

Vandslange

Slutteligt skal vi se på sommeraktiviteten over alle sommeraktiviteter, nemlig vandlege. Man kommer rigtig langt med få midler, og med en vandslange – som de fleste har i forvejen – kan man lege mange gode lege. Køb eventuelt en sjov sprinkler til at sætte på, så børnene kan hoppe ind og ud af vandstrålerne.

You may also like

Leave a Comment