Home Tips Tag dine børn med på vandet – men ikke uden…

Tag dine børn med på vandet – men ikke uden…

by erik1010

Der er ikke noget bedre end at kunne tage på vandet på en varm sommerdag. Om I har en båd selv, eller om I kender nogen, som har – når chancen for at sejle en tur byder sig, er det med at pakke tasken så hurtigt som muligt. Når I lynpakker, så hav dog endelig denne lille pakkeliste i baghovedet. Vi har nemlig samlet de 3 allervigtigste ting, som I skal have med, hvis I skal ud og sejle med børn. Listen er ikke i prioriteret rækkefølge – snarere tværtimod. Alle 3 ting er dog vigtige på hver sin måde.

Snacks

Vores første punkt er garanteret selvforklarende for langt de fleste; snacks. Uden mad og drikke dur helten ikke, og særligt ikke på en båd ude på vandet, hvor man ikke bare lige finder en iskiosk. Forbered jer derfor hjemmefra og tag et lækkert udvalg af det, som hitter mest, med. Husk både noget mættende som eksempelvis sandwiches, pølsehorn, pizzasnegle eller lignende samt frugt og andet læskende. Er I helt fremme i skoene, ville bådens yngste matroser garanteret blive lykkelige for et stykke kage derude midt på vandet.

Husk eventuelt at investere i en god og rummelig køletaske, så du kan holde dine drikkevarer og snacks kolde.

Fiskestang

Med noget af det allervigtigste på plads – nemlig snacksne – kan vi bevæge os videre til underholdningen. Hvilken underholdning er mere passende end fiskeri, når vi nu engang ér til søs? Se derfor om I kan skaffe et par fiskestænger til alle. Er der børn ombord, kan du garanteret finde nogle børne-fiskestænger billigt. Netop fiskeri er en helt unik aktivitet for børn såvel som voksne. Langt de færreste mennesker har fiskeri som én af deres hyppige aktiviteter, og netop derfor er det så specielt, når man så gør det.

Redningsvest

Det allervigtigste, som I skal huske at pakke inden jeres fisketur, er redningsveste – særligt til børnene. Det kan dog være noget af en jungle, og derfor har vi dykket ned i området og har sat os ind i, hvad det vigtigste er, når man køber redningsveste til sine børn.

Du skal være særligt opmærksom på størrelsen, når du køber til dine børn. Redningsvesten må absolut ikke være for stor, idet den så kan risikere at falde af, hvis barnet skulle falde overbord. Dernæst skal den naturligvis være sikkerhedsgodkendt.

Komfort er ligeledes en vigtig faktor at have in mente, for barnet skal have redningsvesten på i al den tid, I er på vandet. Er den ubehagelig at have på, kan der risikere at komme unødvendigt brok under hele turen – det kan man lige så godt undgå.

Skal I investere i en redningsvest til børnene, kan I med stor fordel tage et nærmere kig her, hvor der står rigtig meget gavnligt information om redningsvestene. På hjemmesiden finder I eksperternes råd samt tips og tricks til, hvad der er vigtigt at huske.

You may also like

Leave a Comment