Home Tips Klar til din nye garderobe i 2019?

Klar til din nye garderobe i 2019?

by erik1010

Et nyt år kan også betyde, at man skal have sig selv opdateret på tøjstilen og generelt garderoben, som måske trænger til en form for fornyelse. Det findes der mange måder at sikre sig på, så man igen føler sig både praktisk og smart klædt på, uanset hvad dagen bringer.

Det gælder for både ham og hende, at det kan være lækkert at få opdateret garderoben. Måske føler man ikke, at man har nok af det praktiske tøj, som dagen og vejret faktisk ofte kræver. Det kan også ske, at man bare ikke føler sig smart nok i tøjet og derfor gerne vil gøre en indsats for at forbedre sig lidt på det område.

Lollys laundry er et godt bud på tøj til hende, som gerne vil se smart ud, men holde en vis form for praktisk standard. Det er trendy tøj, som på måske måder skiller sig ud fra mængden, uden at du ser alt for anderledes ud. På den måde kan du finde en god balance mellem at være speciel, men ikke søge det alt for meget.

Start med fodtøjet

Selvom det kan være fristende at starte oppefra, så er fodtøjet ofte et rigtigt godt sted at begynde. For nogle kan det lyde lidt spøjst, fordi det måske er det sidste, man tager på, og det er ikke noget, som fylder så mange procent af kroppen. Det er dog også meget afgørende for, hvordan tingene passer sammen.

For nogle er det vigtigt at have mange sæt fodtøj, som så kan tilpasses det tøj, man ellers går i. Det er bestemt en taktik, som er værd at overveje, men det kræver også, at man investerer i flere sæt fodtøj. Omvendt vil du ikke slide det ret hurtigt ned, fordi du har meget at vælge imellem.

For andre er det mere relevant at finde nogle få par sko, som passer til mange ting. Eksempelvis findes der en række sneakers, som stort set kan gå til det hele, uanset om du er på hyggetur i skoven eller til noget finere, hvor du gerne vil se rigtig flot ud.

Til hende findes der også mange støvler, som måske har en lille hæl, men som går an til det meste, og som ikke er besværlig at være lidt aktiv i. Der er derfor mange måder at finde fodtøj, som går lidt mere ’allround’ til de fleste stykker tøj.

Klassisk med plads til detaljer

Generelt set er det klassiske look enormt moderne i disse år, og intet tyder på, at det ikke fortsætter. Klassisk lyder for nogle som kedeligt, men det er langt fra nødvendigt at gøre det sådan. Det klassiske look giver derimod mulighed for at præge det med detaljer, fordi det er så stilrent. Det betyder, at man lige kan smide nogle flotte smykker på eller måske have noget farverigt ud over den klassiske kjole eller de klassiske bukser. Det er derfor også en mere nem stil at have med at gøre, fordi man nemt kan peppe den lidt op.

You may also like

Leave a Comment