Amme bh-test – bedst i test!

Amme bh-test – bedst i test!

Et nyfødt barn er noget af det bedste, der findes, og som nybagt mor er det vigtigste, at spædbarnets velbefindende er i top. Hvis du selv står i denne situation, at du lige er blevet mor eller på stadiet til at blive det, kender du sikkert til alle de overvejelser, der bliver gjort i forhold til indkøb af babyting og indretning af babyværelset. En ting, som du kan komme til at glemme under forberedelserne, er dig selv og vigtigheden af at eje en god og behagelig amme bh. Dette er noget, vi vil kigge nærmere på, og vi viser dig, hvilke bh’er der er bedst i test.

Det er bevist, at modermælk er den bedste ernæring, som du kan give dit barn, fordi mælken er sammensat, så den passer til dit barns behov. Amning er derfor et optimalt valg for at give dit barn en god start på livet. Det kan dog være hårdt og svært i opstartsfasen, når du skal amme, og derfor er det vigtigt, at du giver dig selv de bedste forudsætninger for at passe på din egen krop. Bryster ændrer naturligvis både form og størrelse under en graviditet, og det er vigtigt at vælge en amme bh, der ikke strammer og er ubehagelig for dig. Der findes mange gode amme bh’er på markedet, som kan gøre processen nemmere og mere behagelig. For at du bedre kan navigere i og overskue, hvilke modeller der er bedst, har vi her samlet seks forskellige modeller, der alle kan give dig den bedst mulige komfort.

Sort amme bh i bambusfibre med klik-åbning

https://www.milker.dk/shop/sort-ammebh-med-10719p.html

Milker: 269,-

Hos den danske virksomhed Milker har de specialiseret sig i at producere amme- og graviditetstøj, som er praktisk, trendy og i høj kvalitet. Alle deres amme bh’er er lavet i bambusfibre, som fra naturens side sørger for en kvalitet, der er så blød som silke, og som samtidig har en bakterierensende effekt, hvilket er en væsentlig fordel for ømme bryster.

Denne model kaldet BARBARA-blk er lavet med et klik-system, der gør det nemt for dig at betjene den med én hånd, når du sidder med din sultne baby i den anden. Amme bh’en er lavet, så den giver dine bryster den bedste støtte, uanset om du er en størrelse S eller en størrelse XL. Bambusfibrene gør, at bh’en er smidig og kan tilpasse sig brystet, når brystet både før og efter amning skifter størrelse. Der er derudover ingen sømme eller bøjle i den, og du mærker derfor næsten ikke, at du har den på. Amme bh’en er produceret i et klassisk og feminint design, der gør det nemmere for dig at føle dig veltilpas og pæn på én gang. Denne model findes i mange flotte farver – både pastelfarver og naturfarver, og der er derfor en type for enhver smag. Match bh’en ved at købe underdelen i samme kvalitet.

Blå sports bh/amme bh til natten

https://www.milker.dk/shop/blaa-sports-bh-14960p.html

Milker: 169,-

Er din interesse for mærket Milker blevet større efter at have læst om ovenstående model, men er du ikke helt sikker på, om ovenstående model er den rette for dig?

Milker laver flere forskellige modeller, der passer til forskellige typer kvinder med forskellig størrelse bryster, og måske er netop denne model bedre for dig. Kvinder er nemlig ikke ens, hvilket er noget, enhver undertøjsproducent bør tage højde for.

Modellen BECKY-elb er i samme bløde og elastiske kvalitet og består af 75% bambusfibre, 17% polyamid og 8% elastan. Bh’en er praktisk og laves i tre farver: Sort, hvid og blå. Der er i denne model supergodt hold, hvilket faktisk giver dig muligheden for at bruge den som sports bh, når du er færdig med at amme. Man kan altså sige, at modellen har en 2-i-1-funktion og er praktisk for dig både før, under og efter din graviditet. Den gode støtte og det bløde stof gør, at ammeindlæg nemt holdes på plads, også når du sover. Modellen er udstyret med en flot bryderryg, så du kan sagtens bruge den under nogle af sommerens toppe.

Er du i tvivl om din størrelse, finder du på Milkers hjemmeside en størrelsesguide, der kan hjælpe dig på vej. Hvis størrelsen alligevel ikke er den rigtige, når du modtager bh’en, kan du nemt og gratis få ombyttet den til en anden størrelse.

Sømløs øko amme bh

http://www.notanshop.com/amme-bh/79-somlos-oko-amme-bh.html

NoTanShop: 74,70,-

NoTanShop er en webshop fra 2004, der oprindeligt er lavet for at tilbyde produkter, som giver bedst mulig beskyttelse mod solens farlige UV-stråler. Med tiden har virksomheden også specialiseret sig i at sælge vente- og ammetøj.

Denne sømløse amme bh er fra det anerkendte graviditets- og amme-lingerimærke Carriwell. Bh’en er lavet i økologisk bomuld og er derfor en sikker vinder for dig, der går op i økologi og naturens velvære. Den økologiske bomuld er desuden blød og skånsom mod din babys hud. Amme bh’en er åndbar og støtter brysterne uden at stramme og uden irriterende bøjler, der gnaver. En klik-funktion gør det nemt at åbne bh’en og made din baby uden problemer. Bh’en er lavet med en lille smuk, diskret blondekant i toppen. Der er nemlig ingen, der siger, at man ikke kan have sexede blonder på, selvom man er en ammende mor.

Lige nu får du 70% rabat på denne amme bh fra NoTanShop. Er du ikke helt tryg ved at købe din amme bh over nettet, er det muligt at besøge deres lager i Hørsholm alle hverdage mellem kl. 15 og 16, så du kan få lov til at se, røre og prøve produkterne i virkeligheden.

Blonde Drop Cup Amme BH fra Carriwell

http://www.notanshop.com/amme-bh/86-blonde-drop-cup-amme-bh.html

NoTanShop: 59,70,-

Hos NoTanShop ligger de inde med flere forskellige modeller fra Carriwell, og lige nu er der store besparelser at gøre derinde. Spar eksempelvis 70% på denne flotte blondemodel, hvor førprisen var 199 kroner. Carriwells bh’er er som nævnt kendte for god kvalitet og komfort, og de har sørget for at sætte kvindens behov i højsædet siden 1996. Deres mission er, ifølge dem selv, at styrke amme-oplevelsen mellem mor og barn. Derfor skal det altid være nemt tilgængeligt for dig at amme, uanset hvor du befinder dig.

Denne model sætter fokus på blonder og lækkert design uden at gå på kompromis med støtte og komfort. Bh’en er løs, så den ikke strammer, og desuden er der to lag i skålen, hvor det inderste sikrer, at du ikke mister støtten på brystet, når yderste lag klikkes af.

Se denne YouTube-film fra Carriwell, der beskriver bh’ens funktioner og fordele. På den måde kan du se, om dette er den rette amme bh for dig.

https://www.youtube.com/watch?v=GBebPt_oO_M

Amme BH – sømløs med gelebøjle

https://minegenverden.dk/shop/amme-bh-soemloes-med-19282p.html

Min egen verden: 299,-

Modsat de andre modeller, som du har læst om her i denne test, er denne amme bh udstyret med en gelebøjle. Gelebøjlen er revolutionerende inden for amme bh’er, idet den giver lige så optimal støtte som en almindelig bøjle-bh, men forhindrer de gener, der kan opstå, og som frarådes ved bøjle-bh’er, når du ammer. Geleen lægger sig smidigt om dit bryst, og bh’en kan udvide sig op til to størrelser for at imødekomme det faktum, at brysterne ændrer størrelse i perioden. Den bløde kvalitet er behagelig og giver et flot hold, så du sagtens kan have en stram trøje på uden problemer.

Med bh’en medfølger to ammeindlæg i silke. Dine varer bliver leveret med PostNord eller GLS indenfor 1-2 hverdage, og du får fri fragt ved køb over 500 kroner.

Derfor skal du amme din baby

Vi håber, at du i ovenstående test er blevet inspireret til, hvilken amme bh du skal vælge, uanset om du er blevet mor eller snart bliver det. Er du i tvivl om, hvorfor du skal amme dit barn frem for at benytte modermælkserstatning, er der mange gode grunde. Modermælken er som tidligere nævnt den bedste ernæring, som du kan give dit barn, og amning nedsætter risikoen for forskellige sygdomme. Derudover bliver resultaterne af amning ofte kædet sammen med en bedre udvikling af barnets hjerne. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at spædbørn ammes, indtil de er omkring seks måneder. En anden vigtig ting er, at amning skaber en speciel relation mellem dig og dit barn, da en særlig tilknytning kan opnås herigennem.

Modermælkserstatning koster ofte omkring 100 kroner for 700-800 gram, og det er derfor ikke blot en naturlig men også en meget billigere løsning at amme.

Det er ikke let at starte med at amme, da det kan være hårdt og smertefuldt for kroppen. Halvdelen af alle kvinder oplever at have problemer med amningen – især i opstartsfasen. Har du brug for mere viden om amning samt tips til, hvordan du ammer dit barn på den bedste måde, og hvilke stillinger der er mest optimale, kan du læse mere på http://altomboern.dk/artikel/amning.

Din guide til det bedste valg af amme bh

Du har nu læst om fem forskellige amme bh’er, som vi anser for at være de bedste på markedet lige nu. Er du dog stadig i tvivl om, hvad du skal gå efter for at få den perfekte bh, der kan opfylde alle dine behov? Her er et par gode råd til dig.

Drop bøjle-bh’en!

Flere undersøgelser har påvist, at bøjle-bh’er kan være skadelige for brystkirtlerne, når du ammer. Dette kan i værste fald medføre brystbetændelse, hvis mælkegangene tilstopper. Derfor er det sundest for dig at gå efter en bh uden bøjler. På den måde er du også sikret, at din bh ikke efterlader irriterende gnavemærker eller strammer, når dine bryster er ømme, hvilket de ofte er lige efter graviditeten. Har du meget store bryster og føler dig mest sikker ved en bøjle-bh, kan gelebøjlen være et godt alternativ til dig. Denne giver dig følelsen af samme hold som almindelige bøjler, men gelebøjlen er mere behagelig og smidig og giver samtidig dit bryst lov til at vokse på en måde, som en almindelig bøjle-bh ikke kan. Her er eksempelvis den sidste model et godt valg. Undgå bøjlen for din egen skyld.

Sørg for at finde den rette størrelse til netop dit bryst

En vigtig overvejelse, når du skal finde den rette amme bh, er selvfølgelig, hvilken størrelse det skal være. En for stor bh vil ikke give dig den støtte, som du har brug for, mens en for lille bh vil stramme og være ubehagelig for dig. Brysterne er et af de steder på kroppen der ændrer sig mest under graviditeten, og selv når du har født, vil dine bryster stadig ændre sig. Dette sker blandt andet pga. mælkeproduktionen, og det er derfor vigtigt at finde en amme bh i et behageligt stof med stræk. Her er eksempelvis de to første modeller i bambusfibre et glimrende valg. Selvom det kan være rart at have alt klar, når baby ankommer, er et godt tip at vente med at købe din amme bh, indtil du har født. På den måde er du sikret, at du får den mest passende størrelse. Køber du over nettet, findes der på de fleste hjemmesider gode størrelsesguider, så du kan måle derhjemme og træffe det rette valg. Uanset om du har en lille eller en stor barm, så sørg også for, at der er plads til indlæg i bh’en, hvis disse ikke medfølger.

Komfort, komfort, komfort

Som tidligere nævnt er det vigtigste for dine bryster efter en fødsel, at de er pakket ind i komfortabelt undertøj. Det er dog op til dig at finde ud af, hvilken stofkvalitet du bedst kan lide mod din hud. Skal det eksempelvis være økologisk bomuld, eller skal det være almindeligt kunststof?

Dine bryster – dit behov

Den vigtigste ting at huske på i valget af amme bh er, at det er din krop. Det bør derfor være op til dig, om du vægter design og velvære eller komfort og hudkontakt med din baby mest. Det er dine bryster og dit behov, der er vigtigst.

Vi håber, at du i denne test er blevet inspireret, og nu er der ikke meget andet at sige end; skynd dig ind og klik din nye amme bh hjem!


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *