• ···
Blomkålspizza

Sushi date og personal space

img_3860bb img_3864bb

Min sushi date. Jeg elsker sushi. Asli not so much. Men til gengæld elsker hun sushi-ris. Og så er det jo så ultra belejligt, at man kan få sådan nogle børnemenuer, hvor der er en skål ris med sticks. Sådan en portion ryger direkte ned i min store fem-åriges mave.

Men det er sgu ikke billigt at spise sushi sådan en søndag aften. Pyha, det slider lidt på kontoen. Så det sker desværre ikke alt for tit. Kun når mor virkelig flotter den. Men Asli og jeg elsker at spise på restaurant. Min datter er lige så social, som jeg er. Så vi kan godt lide at gå ud og sludre med tjeneren, og alle andre der sidder ved siden af os. Så det ender med at blive en mega sjov aften.

Og apropos det med at sludre med andre… Så skete der noget ret sjovt forleden. Sagen er den, at det altid har været meget naturligt for mig at være udadvendt, så har aldrig tænkt over det. Og har aldrig tænkt over hvordan Asli ligesom anså det.

Den anden dag fik mig lige til at tænke over det. Asli er jo begyndt på danseskole og forleden dag, hvor vi sad i venteværelset inden timens start, kom jeg selvfølgelig i snak med en mor og en datter der sad ved siden af os. Og pludselig sagde Asli smilende: Så mor, nu har du fået en ny veninde.

Haha, det var mega sødt og også pænt akavet. Men det var okey, for vi grinte (lidt akavet) af det og så begyndte vores døtre at lege sammen.

Jeg er jo en, der snakker med fremmede sådan har jeg altid været. Og har på den måde mødt de sjoveste og mest interessante mennesker – både i Danmark og i udlandet. Måske det er pga mine mellemøstgener eller måske er det fordi jeg er journalist, men elsker at snakke med nye mennesker. Og det der med personal space, det tager jeg rimelig relativt.

Men for mig er det jo bare small talk, jeg lægger egentlig ikke så meget i det. Så det var egentlig lidt sjovt, at Asli så det på den måde. Dejligt sødt med en 5-årigs perspektiv på det 🙂

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålspizza