• ···
Sushi date og personal space

Skønheden & Udyret premiere

img_4012bb img_4024bb

Jeg har da fuldstændig glemt at fortælle, at vi har været til den skønneste biografpremiere på filmen Skønheden & Udyret. Det var ellers noget, der fyldte rigtig meget herhjemme i ugerne på til vi skulle se filmen. Asli spurgte mig hver morgen om det er i dag vi skal se den. Så hun havde i den grad glædet sig, da dagen endelig oprandt.

Vi havde i forvejen tjekket youtube-tutorials for Belle-hår. Så mor her måtte virkelig diske op med hår-opsætningsskills’ene. Op med garnet og på med kjolen og gummistøvler. Og Så afsted til popcorn og film.

Det var Wheat og Disney der havde inviteret os til premieren som var på Park Bio. Den biograf har jeg faktisk aldri været i. På trods af at jeg boede på Østerbro i så mange år før jeg flyttede til Frederiksberg. Men det er en super hyggelig biograf som de havde pyntet rigtig pænt op.

Og så begyndte filmen! Nøj, den var god. Mange havde advaret om, at den kunne være lidt for uhyggelig til nogle børn. Det er vist også noget med at den anbefales til børn over 7 år. Og der var også nogle af de mindre børn der måtte eskorteres grædende ud af biografen. MEN min lille mini-belle på 5 år elskede den og var slet ikke bange. Det forsikrede hun mig også flere gange om under filmen, især de steder hvor det uhyggelige udyr først trådte frem.

Jeg var også vild med historien. Emma Watson gør det rigtig godt og alle de talende ting var mega sjove. Dog var der liiiidt for meget sang, syntes jeg. Sangene var gode, men kunne godt have været forkortede. Men ellers en fantastisk mor-datter oplevelse.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi date og personal space