• ···
Jeg er med i et nyt tv-program

Mor/datter-yoga med Decubal

img_3740bb

img_3730bb img_3742bb

For nogle uger siden var Asli og jeg inviteret til Akroyoga eller mor/datter-yoga, som det også var. Det var Decubal, der havde arrangeret det med en yogainstruktør. Så vi trodsede det hidsige regnvejr og ankom en søndag ved middagstid i Absalons Kirke på vesterbro. Jeg er virkelig ikke yoga-typen og holder pt en mangeårig pause fra træning, så vidste ikke helt hva jeg gik ind til. Men det skulle vise sig at være top-morsomt.

Vi skulle nemlig lave alle mulige sjove øvelser sammen med vores barn. Nogle af dem var ret svære, andre kildede meget i maven, sagde Asli. Der var i hvert fald masser af balance og motorik. Den time forsvandt så hurtigt.

Derefter holdt vi en lille pause og fik noget snack og hørte om den nye decubal junior creme, som er rigtig god til de skiftende årstider. Den koster kun 99 kroner og alle børnene fik lov at prøve den. Du kan læse mere om cremen her og du kan læse mere om Akroyoga i Absalons Kirke her.

Vi blev inviteret til af Decubal, og har ikke fået penge for at omtale arrangementet. Men vil da lige nævne, at jeg fik Aslis og min taxatur på 88 kr refunderet, fordi det seriøst stod ned i stænger næsten hele den dag og min cykel var flad.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er med i et nyt tv-program