• ···
Photoshoot for Fætter BR

Jeg er med i et nyt tv-program

 

img_3614

…og nå, ja har helt glemt at fortælle det. Men jeg er med i en ny dokumentar på Kanal 4, som handler om mødre og deres modelbørn.

Jeg blev kontaktet for noget tid siden, hvor jeg sagde nej. Fordi ja, Asli laver et par modeljobs her og der. Men jeg har aldrig set Asli som model. Det er i hvert fald slet ikke det narrativ, jeg opererer med. Jeg har aldrig brugt ordet over for Asli og hun ved faktisk slet ikke, hvad det betyder – det kan man også se i et af klippene, hvor jeg spør hende (på tilrettelæggerens anmodning), om hun gerne vil være model når hun blir stor. Ret skægt egentligt.

Jeg sagde også nej, fordi jeg – hånden på hjertet – godt kan blive bange for at blive dømt som forældre. Der er jo en del stigma forbundet med at ens barn er børnemodel (selvom jeg insisterer på, at hun ikke er det). Så jeg ville ikke portrætteres som hende den iskolde mor der bare smider sit barn på job og er all professional over for sit barn. For det er jeg jo ikke.

Så jeg syntes ikke rigtig, det passede til vores univers at være med i programmet. Men efter rigtig mange snakke og lovninger og garanti på, at det ikke blev skamklippet, sagde jeg ja.

Jeg sagde ja, fordi jeg kunne vise, hvordan de der shoots foregik og hvor sjovt Asli har det, når vi så er ude på jobs. Og at der er forskel på de jobs jeg sir ja til hende.

Hvad jeg så også sagde under interviewsene, men som ikke er kommet med, er, at vores plan er, at hun kun laver jobs, indtil hun starter i skole. Efter det siger vi nej tak til alt, men hvis Asli en dag, som stor pige gerne vil følge model-drømmene, jamen, så er det helt fint. Men indtil da, vil vi ikke tage hende ud af undervisningen for at lave jobs.

Jeg tror programmet sendes her i april. Jeg skal nok sige til.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot for Fætter BR