• ···
Experimentarium med min baby

Min egen prinsesse

img_3092

Er der nogen der elsker at klæde sig ud, så er det hende her. Enhver given lejlighed og så er hun hoppet i kjole, sko og tiara. Vi havde en dejlig fødselsdag med Aslis venner og veninder. Og fordi både Asli og hendes venner elsker at klæde sig ud, og da det var omkring fastelavn, endte vi med at holde en udklædningsfødselsdag. Alle var med på dem og vores hjem var fyldt med yndige prinsesser, hekse og superhelte. En skøn dag. Nu er hun fem år! Det er lidt syret at tænke på. Men heldigvis har vi nu et helt år, hvor vi kan vænne os til det. Og lige så snart det sker – så fylder hun år igen…same procedure every year.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Experimentarium med min baby