• ···
Min egen prinsesse

I den Blå Planet med Playmobil

img_3002bb img_3020bb img_3044bb img_3052bb

For nogle uger siden var Asli og jeg så heldige at blive inviteret ud på Den Blå Planet på Amager for at høre om Playmobils nyeste Akvarium samlesæt. Vi begyndte dagen med at sidde oppe på førstesalen, for at høre om det nye legeunivers og børnene fik lov at prøve de forskellige legesæt. Derefter kom vi ud på en skattejagt rundt om i hele Den Blå Planet. Her fik vi rigtig mulighed for at se alle de spændende fisk og havdyr.

Aslis favoritdyr i hele verden er hammerhajen. Og da hun endelig så den i det gigantiske bassin, blev hun helt vild. Jeg tror vi stod og så på den i 45 minutter! Hun elsker det dyr! Og så heldig som hun er, så lå der både en mor og en baby hammerhaj i den fine gave, hun efterfølgende fik af Playmobil.

Vi har nu leget med det nye vandunivers fra Playmobil i nogle uger herhjemme, og jeg har lavet en lille film ud af det. Den kommer snart op på min youtube kanal. Skal nok lægge et link op her på bloggen.

Det skal lige siges, det er første gang vi har været i den Blå Planet og det kan også helt klart anbefales!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min egen prinsesse