• ···
Flere billeder med det røde hårbånd...

Photoshoot på stranden

IMG_0643

For et par uger siden var min baby på sin første swim wear shoot. Det foregik på stranden på Bellevue. Jeg må desværre ikke vise tøjet eller billeder fra shootet, så dette er det eneste backstage billede jeg har.

Aslis “modelkarriere” (hvis man kan kalde det for det) er meget chilleren. Vi laver kun nogle enkelte shoots henover året, og det er kun, hvis det helt tilfældigt passer med, at jeg har en fridag og tidspunktet passer. Det er gået hen og blevet en mor/datter-ting, hvor vi kører derud sammen, hygger derude og så spiser ude efterfølgende.

Og Asli elsker det – hvilket er meget vigtigt for mig. For det skal ikke være et pres eller en pligt for hende. Det er bare sjovt og spændende. Asli elsker opmærksomheden og elsker at få lov at klæde sig ud i nyt lækkert tøj – så meget mig i miniudgave.

På shoots er hun ikke altid så glad for at posere, hun vil bare mest lege. Og det er også som regel okey, på de shoots vi har været til. Heldigvis har vi kun oplevet rare og kærlige fotografer, stylister og designere. Aldrig har jeg oplevet nogen blive irriteret eller skælde Asli ud. Tværtimod blir de så forelsket i hende og deres varme over for hende er tydelig. Flere gange har jeg set dem bære rundt på hende og fjolle med hende off camera, hvilket bare giver en mega god stemning, så Asli altid gerne vil være med en anden gang.

#NextStopSportsIllustrated haha 🙂

IMG_0640

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere billeder med det røde hårbånd...