Festivaluge

Mommytid med min baby

IMG_9425

Jeg har af en eller anden underlig årsag døjet med meget uren hud siden sidste sommer. De første 6 måneder gjorde jeg ikke noget ved det. Men siden nytår har jeg fået et par ansigtsbehandlinger. Og det har virkelig hjulpet!

Da jeg rejser mellem Jylland og København hele tiden har det generelt været super svært at finde tid til helt almindelige ting som frisør, tandlæge og ja, ansigtsbehandlinger. Heldigvis har min ansigtsdame også ledige tider om lørdagen engang imellem. For et par uger siden tog jeg lykkeligt imod den tid. Og så tog jeg min lille sidekick med. Som var den sejeste store pige, der bad sad helt roligt og så musikvideoer på min telefon

IMG_9426 IMG_9427

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festivaluge