• ···
Snapchatfiltre er mit liv!

Når tiden går alt for stærkt…

IMG_8205

Så er det blevet maj, og jeg har nu arbejdet som radiovært i Jylland i tre måneder! Whaaat? Tiden er bare gået SÅ stærkt. Det er ufatteligt, hvordan noget kan føles som tre dage og tre år på en gang. Kender du det? Når det både føles som en evighed og kort øjeblik på en og samme tid. Denne uge er en kort en af slagsen, da der er helligdag torsdag og jeg holder fri fredag. Skønt med en lille miniferie med min lille mini me.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchatfiltre er mit liv!