• ···
Mit vinteroutfit

Nu som radiovært

IMG_7615Der er sket nogle store ting i mit liv – derfor fraværet på bloggen. Jeg har fået job som radiovært på Skala FM/Radio VLR! Det er så vildt fedt!! En fantastisk mulighed, jeg har fået, og jeg kan stadig ikke forstå, at jeg fik jobbet af alle ansøgerne.

I mange år har jeg faktisk villet lave radio. Og da jeg afleverede mit speciale i efteråret, så var jeg sådan lidt: Hvad nu? Skal jeg fortsætte med at lave tv og nyheder, eller skal det være en helt anden platform og skifte nyheder ud med enten soft news eller helt over i den anden grøft og lave underholdning? Mulighederne er virkelig mange som uddannet journalist.

Men radio var noget, der stod højt oppe på listen. Jeg vidste bare ikke lige hvilken radiokanal eller hvilket slags program, det skulle være. Og da jeg så i december så et opslag om, at de søgte en morgenvært herovre, prøvede jeg lykken. Og i løbet af januar har jeg været frem og tilbage i Vejle til samtaler og radioprøver. De så heldigvis et potentiale i mig, og nu har jeg været ansat et par uger allerede.

Det er virkelig crazy. Men det er fedt.

De første dage fulgte jeg bare lidt med og så, hvordan det hele fungerede, mens jeg fik tusindvis af informationer. Mandag i sidste uge havde jeg så min radiodebut. Og det var en funky oplevelse. Normalt er jo hende, der aldrig blir nervøs. Men der i sekunderne op til at jeg skulle sige noget, begyndte jeg at svede og mit hjerte bankede så voldsomt, at jeg måtte sætte mig ned.

En nervepirrende debut. Men allerede tirsdag blev det bedre og onsdag, torsdag og fredag var en leg.

Jeg er født til dette job!

IMG_7617

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit vinteroutfit