• ···
Børnemodeuge

Kan man tage en ler-ansigtsmaske af? :-)

IMG_7586bbI weekenderne kan jeg godt lide at smøre ansigtet ind i en god ansigtsmaske. I øjeblikket bruger jeg en fra Mirins. I glaskrukken er der lerpulver, som skal blandes med vand. Og så smøres på ansigtet, hvor det skal tørres helt ud. Det tar cirka en halv times tid, og det efterlader dit ansigt silkeblødt og rent.

Asli var meget nysgerrig over, hvad det dog var, jeg havde gang i. Da hun spurgte mig, hvad det var, og jeg sagde det var en ansigtsmaske, troede hun slet ikke på mig. I hendes verden er masker jo sådan nogen, man tager på og af. Så forvirringen var total. Jeg har lagt nogle videoer op på instagram af hendes reaktion. Det er priceless 🙂

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnemodeuge