• ···
Juleglæden

Et nyt år på bloggen

IMG_6451bb kopi

Kære venner! Jeg håber i har haft en vidunderlig jul. Vores var den sjoveste og hyggeligste nogensinde. Asli er nemlig endelig nået den alder, hvor hun virkelig kan se magien i julen – og det smitter altså. Hele december måned susede afsted med alverdens hygge-arrangementer. Her er vi til julehygge med Netflix, hvor vi mødte selveste julemanden.

_1SN2398bb

Nu er det januar og sneen daler her på Frederiksberg, mens vi fryser vores røv i laser. Det skidefedt og 2016 blir et fucking sejt år med et spændende arbejdseventyr i sigte og et par planlagte rejser for den lille familie her. Tak fordi i læser med.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleglæden