Food festival

SOCIAL EKSPERIMENT: Hvad jeg lærte af at være makeupfri i en uge!

IMG_3975

Damer! Jeg har gjort noget sindssygt! Jeg har været makeup fri i en hel uge!

Okey…kan godt høre, at det for nogen ku lyde fjollet, at det overhovedet sku være en “thing” at gå makeupfri. Men for mig, der har gået med makeup, siden jeg var 14, er det pretty huge.

Før i tiden kunne jeg ik gå ud af døren uden fuld krigsmaling, eller bare gå i 7/11 uden pudder og håret sat op. Men efter jeg blev mor, ændrede det sig. Obviously. Nu kan jeg sagtens aflevere barn uden makeup og med slasket hår. Dog går jeg ikke ud til fx frokost i byen uden makeup.

Men det sku vise sig, ikke at være verdens undergang! For helt tilfældigt påbegyndte jeg et eksperiment, som jeg vil kalde: Livet, som helt normale mennesker lever det.

Det hele startede, fordi jeg tog ind til Bettina Kryger for at få en ansigtsbehandling en fredag. Det er ikke noget, jeg gør mig så meget i. For helt ærligt, det fucking dyrt! Men jeg havde i en eller anden goodiebag til en eller anden event fået et gavekort til en Oxygenbehandling og Diamantslibning. Hva fan er det, tænker du nok. Det gjorde jeg i hvert fald.

Men denne behandling skulle vise sig at ændre mit liv…eller…jo, det har den faktisk, for jeg opdagede en del ved mig selv!!

Først slibes dit ansigt med en diamantsliber (yes, det er ægte diamanter). Derefter sprøjtes der dråber af oxygen på på dit ansigt, som masseres ind. Jeg ka ik huske helt præcist hvad der sker, men det er en rimelig grundig behandling, der varer i tre kvarters tid.

Og resultatet? Det. Var. Crazy!! De fine linjer ved øjnene var væk, de to gammelkone-streger rundt om min mund var forsvundet, og rynken mellem øjenbrynene var reduceret gevaldigt. Så vildt!

FullSizeRender

På vejen hjem derfra gik det op for mig, at jeg jo slet ikke behøvede makeup på nu. I stedet stod jeg op hver morgen og smurte mit ansigt ind i en god serum og derefter en fed dagcreme. Hen af dagen brugte jeg mere af cremen for at tilføje godt med fugt. Og så igen om aftenen.

 

Om lørdagen var jeg på legedate på cafe med mødre og børn, igen uden makeup. Søndag hyggede vi hjemme. Ugen efter var jeg til bloggerevent med andre mommies – uden makeup. Jeg fortalte de andre, at jeg ikke havde makeup på, hvilket de slet ikke havde bemærket. Det syntes jeg, var ret vildt.

Senere på ugen var jeg ude og spise frokost inde i byen – uden makeup! Yaiks, det var nerveprirrende. Men med håret sat op, og ny lækker kjole på, følte jeg mig godt tilpas.

Så hvad lærte jeg så? Jo, jeg lærte først og fremmest, at det er ok, at gå rundt uden makeup. Ja, det vidste jeg altså ikke før det… Så mayor newsflash.

Og så lærte jeg, at det måske er nemmere at være en del af samfundet og hverdagen iblandt alle de mennesker, vi møder i vores hverdag som er på arbejde. Eksempelvis buschaufføren, baristaen og faktamedarbejderen. Det var lissom, at folk kiggede anderledes og var mere åbne og venlige. Det lyder måske lidt underligt, men måske syntes de, jeg var mere normal og mere nede på jorden, og måske lidt mere tilforladelig, når jeg ikke havde full on krigsmaling på. Så det var nemmere for det at smile og være venlige…måske? Jeg ved det ikke. Men det gjorde mig i hvert fald godt tilpas. Jeg smilte selv lidt mere, og det kan jo være, at det var det, som frembragte venligheden iblandt servicesektoren… Who knows, hvad der kom først… Men en ting var sikker, jeg oplevede helt klart en forandring derude – til det bedre!

Og så om fredagen, altså en uge efter, skulle jeg til 19 års-reunion med min gamle folkeskoleklasse! Der tog jeg altså makeup på. OG WAUW! Jeg så helt anderledes ud, og følte jeg var on fire! Det var ret fedt.

Så det kan være, at man skal gemme makeuppen til specielle lejligheder, da det på den måde, får en større effekt. Jeg har i hvert fald lært, at jeg ikke behøver at have makeup på hele tiden for at føle mig lækker. Og det er nok meget godt for både min hud at holde lidt pause en gang i mellem.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Food festival