• ···
Beklager fraværet...

Vores rejse til Bodrum

IMG_8500bb

FullSizeRender[2]

IMG_9012bb

Bodrum har altid været mit favoritsted i Tyrkiet. Det er MEGET anderledes end Alanya og andre turistfælder i Tyrkiet. Der er ikke så mange “hvide” turister, så man slipper for den der charter-ferie vibe, der desværre har forpestet en del tyrkiske kystbyer. Sorry. Men det er sandheden. Og så er der meget mere grønt, og ikke så EKSTREMT varmt, som det kan blive andre steder. Perfekt for børn.

Men hold dig fra Bodrum city, hvis du vil undgå tidligere nævnte chartervibe. Man skal videre vestpå eller nordpå. Det er meget mere chilled og cool. Her hiver tjenerne ikke i en for at komme ind på deres restauranter, og alt har fixed prices, så man ik føler sig snydt/tvunget til forhandling.

Bodrum er derfor også kendt for at være the place to be for kendte tyrkere, så det er ikke unormalt at se paparazzi følge en eller anden turkish star, jeg af naturens årsag ikke kender.

IMG_8909Asli og jeg besøgte en kær veninde, som har hus dernede. Og så har hun de to sødeste og mest charmerende drenge på fire og to.

FullSizeRender[3]Den ældste snakker flydende engelsk, så det var sjovt at se, hvordan Asli pludselig lærte engelsk. Hun tog med i hans engelske sommerskole, hvor pædagogerne var britiske. Selvom Asli ikke kunne noget engelsk, så var hun frisk på sommerskole. Og så gik det hurtigt med sproget!! Hun lærte så mange ord og forstod det så godt, at hun på hjemturen gik rundt i lufthavnen og snakkede engelsk! Hun er bare sådan en lille dame…

FullSizeRender

1 3 4 IMG_9115bb

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beklager fraværet...