• ···
Nye bobles farver

London

FullSizeRender

Jeg har været i london og besøge en veninde her henover weekenden. Det har simpelthen været den bedste tur længe. Vi har spist god mad, shoppet os halvt ihjel og bare hyggesnakket i timevis! Utroligt, at vi har haft så meget at snakke om. Men hun er bare en af de piger, hvor snakken aldrig står af. Desværre ser jeg hende ikke så tit, fordi hun bor i London. Så det blir kun til højtider, hvor begge vores programmer desværre altid er mega pakket. Så nu tog jeg turen over og besøgte hende. Så hyggeligt. Nu er jeg hjemme igen og i morgen rejser Asli og jeg til Tyrkiet! Det har jeg virkelig glædet mig til!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye bobles farver