Min skat…og så mit speciale!

GOD mad (og links til spisesteder) i London

19

17

15 18 5

Vi fik simpelthen så meget god mad i London, det var så lækkert! Min veninde havde udset de bedste spots i byen til en rigtig god pris, så vi blev forkælet godt i vores ganer. Vi havde også en lille plan om at splurge på en mega fancy lækker gournmet restaurant en af dagene, men det blev ik til noget, efter jeg købte min Moschino taske. Næste gang!

Her er links til nogle af de spisesteder, vi var på:
The Drunken Monkey i Shoreditch: Asiatisk og er kendt for deres fremragende dumplings.

Polpo i SoHo: Tapas og er en slags kæde placeret flere steder i London.

Warrington Hotel i West London: Engelsk mad og er kendt for deres (vanvittige) Sunday Roast og fremragende fish and chips og deres meget spicy Bloody Marys.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min skat…og så mit speciale!