Vild med musik

Min skat…og så mit speciale!

FullSizeRender FullSizeRender[1] FullSizeRender[2]

Min darling er iklædt Pomp De Lux fra inderst til yderst. Jeg har lige sendt hende i børnehave, og nu skal jeg bare få onduleret noget speciale. Jeg skal aflevere om en lille måneds tid! Yaiks! Det er godt nok gået hurtigt. Efter aflevering, er der store planer rent arbejdsmæssigt. Jeg skal til nogle vigtige møder i august, og så skal jeg forhåbenligt i gang med noget spændende 1. sep.

Det blir godt at komme i gang med job igen, selvom det har været skæppeskønt at have holdt et års pause fra arbejdsmarkedet. Okey, har jo studeret i det her år og så skrevet speciale, så det er ikke fordi, jeg har sovet en laaang lur igennem 12 måneder. Men nøj, hvor er det bare meget nemmere at være studerende og mor end at arbejde fuldtid og være mor! Sir det bare.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med musik