Jeg har fået en ny titel...

Specialelivet

IMG_7293Sådan her ser man ud, når man skriver speciale all day everyday! Jeg skal aflevere i august, men har givet mig selv 1. juli som deadline. Pænt optimistisk, da jeg i øjeblikket kæmper en stor kamp med mit spørgeskema, som skal besvares af minimum 100 respondenter! Og det er ikke sendt afsted endnu! Fuck, det blir li på grænsen. Så jeg krydser fingre lige nu.

 

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået en ny titel...