Specialelivet

Minibio

bio2

bio3

På vores ugentlige mor/datter-dag var Asli og jeg i biografen og se en mini-forestilling i sidste uge. De kører hver dag kl 10 i Cinemaxx. Vi så en Peter Plys klassiker. Jeg synes, det var rigtig fint og hyggeligt. Men det var også lidt underligt at sidde helt alene, bare os to, i en KÆMPE sal.

Især fordi de ikke havde tændt lyset, da vi kom ind, og der var kulsort, inden filmen bare gik i gang med det samme. Det var pænt nervepirrende, at komme ind med en ivrig 3-årig, popcorn til randen, cola, taske, cykelhjelm og vådt overtøj! Så vi stod bomstille (mega-skræmt) og bevægede os en meters penge, hver gang der var “lyse” scener, der kunne oplyse salen. Haha, vi lignede to små, nervøse ninjaer!! 🙂 Filmen var god, jeg nød den. Og Asli hyggede sig gevaldigt.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Specialelivet