Yndlingsjuice

Magic Robes og Ubang

1 2 3 4

Sidste weekend var vi inviteret til fremvisning af Magic Robes og Ubang Babblechats kommende kollektioner. Det er tøj med en masse farve og print og meget anderledes end det, vi normalt går i herhjemme. Og så er det jo dejligt, at man kan få udvidet sin horisont ved sådan en fremvisning.

Magic Robes laver økologisk og lækkert basic tøj. Men det går kun op til 4 år, så det er ikke så relevant hjemme hos os mere. Men får jeg en ny baby, så er det helt klart de fine bodyer derfra, jeg skal have.

Ubangs tøj er til gengæld meget playful, og man kan ikke andet end blive i godt humør, når man ser det. Fx er der ører og snabler på trøjerne. Hvor sjovt er det ikke lige for en tre-årig? De er ret store i udlandet, men ikke så meget i Danmark endnu.

 

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsjuice