Rejser igen

Loppemarked igen-igen

rsz_img_7568bb

Forleden kastede jeg mig som bekendt over endnu et loppemarked. Jeg kom af med noget, men mangler stadig rigtig meget tøj. Denne sommer er det blevet til min mission at komme af med så meget af mit gamle tøj som muligt! Jeg har så meget og kan slet ikke overskue det. Ret meget af det er egentlig så fint (og dyrt) men det kan ikke være i min garderobe, og hvis jeg nogensinde skal købe nyt tøj, så skal jeg altså af med noget af det.

Jeg havde Asli med mig de første par timer af loppemarkedet. Hun havde en fest med alle mine kjoler. – Mor, må jeg ik få den? Og den? Årh, også denne!, sagde hun til samtlige kjoler! Så var det på tide at blive hentet af far, og da jeg skulle pakke ned, tog vi ud og spiste. Vi var pænt sultne!

IMG_7572bb

IMG_7571bb

 

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejser igen