Jeg har fået en ny titel…

IMG_7271

Har jeg fortalt jer, at jeg udover at være mor også er blevet Netflix ambassadør?! Det er super fedt, og jeg glæder mig så meget til at dele alle mine favoritserier med jer! For er der noget, jeg elsker, så er det at stor-binge serier! Jeg har lige afsluttet alle fem sæsoner af Real Housewifes of Beverly Hills! Hold nu op, det er vanvittigt reality! Og nu skal jeg kaste mig over alle Netflix’ muligheder. Jeg tænker House of Cards, Orange is the New Black og måske også Suits, som jeg faktisk engang prøvede at gå i gang med, men opgav, fordi den var liiidt sløv… Kom gerne med gode bud på serier, hvis du har noget, som du er totalt tosset med 🙂

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle mine billeder fra Los Angeles