• ···
Jeg er færdig med dyre solbriller...

Ja, jeg indrømmer det…

IMG_6203

Jeg kan lige så godt sige det, som det er, jeg er en total pige pige! Jeg elsker læbestift, hårspray og stilletter. Men det ved i jo godt, hvis i følger bloggen her.

I dag har jeg overtaget Bloggers Delights instagramkonto. Og ahem, jeg har lagt et rimelig nøgent billede op af mig selv! Altså ikke nøgen nøgen, men en selfie fuldstændig uden makeup! Pænt grænseoverskridende da de har flere tusinde følgere… I skånes for billedet her på bloggen. Men jeg lagde det op, fordi jeg vil vise hvordan min dag er helt ærligt. Og det meste af tiden har jeg altså no makeup og fedtet hår. Ligesom alle andre småbørnsmødre. Men hvis i virkelig gerne vil se mit au natural look, så tjek det ud på @bloggersdelight på instagram…

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er færdig med dyre solbriller...