Fødselsdag i dag

Søde prinsesser til min fødselsdag

rsz_2bb

rsz_9bb

I går til min fødselsdag var jeg inviteret til et rigtigt spændende arrangement, hvor man hylder kvinder i forskning. Så spændende og interessant en debat. HKH Prinsesse Marie var der også. Hun er virkelig petit i virkeligheden. Og meget graciøs. Der er flere billeder på vej fra den event.

Derfra kørte jeg direkte i børnehaven for at hente Asli. Og da vi kom hjem ville hun i prinsesseuniform med det samme. Skal ske – det er jo også din fødseldag…eller noget.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i dag