New pants

Postkort fra Los Angeles

IMG_4473

Beklager stilhed på bloggen. Men jeg er i Los Angeles lige nu. Jeg har en dag tilbage her i denne fantastiske by og må sige at jeg elsker den mere end nogensinde. Derfor har jeg overhovedet ikke haft tid til blog, social media og andre computerrelaterede indendørsaktiviteter. Vejret er vildt, maden er sublim og folk er bare alt for fantastiske. I morgen er det hele slut, men det er okey, derhjemme venter der mig en fantastisk baby som jeg har savnet alt for meget. Lover at lægge flere billeder op og skrive lidt mere om min LA-rejse.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New pants