Lære at cykle

Mor og datter dag

IMG_5072bbAslibb

 

Cirka en gang om ugen, hvis det kan lade sig gøre, holder Asli og jeg en fridag sammen. Forleden dag skulle vi til et arrangement inde i byen på en fredag. Troede vi. Så vi holdt fri fra børnehave og havde en super afslappende morgen.

Men da vi kom derhen, viste det sig, at det var først var dagen efter – fandt vi ud af, da vi stod derude kl 10.00 på slaget!! Øøøøøvkey, så var det bare om at hygge inde i byen og måske gå i Disney butikken. Vi besluttede os for at tage på Greasy Spoon og få sliders og pandekager. Og Milkshake! En perfekt fredag!

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lære at cykle